Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monstertruck 60251

Race op volle snelheid met de stoere LEGO® City Monstertruck (60251)! Deze geweldige set is perfect voor racefanaten en stimuleert fantasierijk spel.
Met stoere details en een kleurrijk design is de Monstertruck niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een mooie decoratie.
Combineer deze set met andere LEGO® sets voor nog meer speelplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Waar is LEGO Monstertruck 60251 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
55
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60251
lego insiders punten icoon
75
punten

Laat je innerlijke racefanaat los met de LEGO® City Monstertruck (60251) set! Als jij houdt van snelheid en spanning, dan is deze geweldige monstertruck echt iets voor jou. Race over de baan en laat iedereen versteld staan met je geweldige rij- en bouwvaardigheden. Met stoere monstertruck- details en een kleurrijk design is deze set niet alleen leuk om mee te spelen, maar ziet hij er ook geweldig uit als decoratie in je kamer!

In de doos vind je de bouwinstructies voor deze LEGO® City Monstertruck, maar je kunt ook de gratis LEGO Life app downloaden. Met de interactieve bouwhandleidingen, die deel uitmaken van Instructions PLUS, word jij in no-time een meesterbouwer! Je kunt inzoomen en draaien om alle details te bekijken en stap voor stap de set in elkaar zetten.

Kinderen groeien op met voertuigen voor op het land, in de lucht en op het water en met de LEGO City Geweldige voertuigen sets kunnen ze hun favoriete voertuigen van dichtbij ontdekken. De realistische sets stimuleren fantasierijk spel dat het echte leven op een leuke, spannende manier weerspiegelt en de Monstertruck set is daarop geen uitzondering.

De Monstertruck set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder en is ontworpen om fantasierijk rollenspel te stimuleren dat het echte leven op een leuke en opwindende manier weerspiegelt. In de doos vind je een alles-in-één Monstertruck, stevige banden en alle details om de set tot leven te brengen.

Combineer de Monstertruck set met andere LEGO® sets om nog meer speelplezier te beleven en de creativiteit van jou en je vrienden de vrije loop te laten!

Het bouwen van de LEGO® City Monstertruck vereist geen speciale vaardigheden. Het enige dat je nodig hebt is je fantasie! Met een gemakkelijk te volgen gedrukte bouwhandleiding en Instructions PLUS, beschikbaar in de gratis LEGO® Life app, bouw jij snel en gemakkelijk je eigen Monstertruck.

De LEGO® City Monstertruck set is een perfect geschenk voor kinderen die van auto's en racen houden. Of het nu voor een verjaardag, Sinterklaas of elke andere gelegenheid is, kinderen zullen dol zijn op deze stoere en kleurrijke set.

De Monstertruck is ca. 6 cm hoog, 10 cm lang en 6 cm breed en biedt voldoende ruimte voor de minifiguur van de bestuurder. Batterijen zijn niet nodig, want deze set wordt aangedreven door de verbeelding van kinderen.

LEGO® bouwstenen zijn ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor de LEGO® City speelsets consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bij de LEGO Groep worden alle sets uitgebreid getest op veiligheid en kwaliteit, zodat jij niet alleen fantastisch speelgoed hebt, maar ook met een gerust hart kunt spelen.

Beleef het plezier en de opwinding van de LEGO® City Geweldige voertuigen sets en stimuleer jouw creativiteit en zelfvertrouwen. Bouw je eigen voertuigen en personages en speel de leukste rollenspellen met je vrienden en familie.

Met de LEGO® City Monstertruck set laat jij zien dat je stoer, creatief en vol fantasie bent. Race op volle snelheid naar de finish en laat iedereen versteld staan van jouw geweldige Monstertruck!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 19.95 (30-07-2022) € 12.63

Ook aanbevolen:

foto van lego set60318

Brandweerhelikopter

foto van lego set60158

Jungle vrachthelikopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.