Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO IJswagen 60253

De LEGO City IJswagen (60253) is een bouwset speciaal ontworpen voor kinderen die graag ijsjes willen serveren.
De set bevat een vrolijk gekleurde ijscotruck met twee minifiguren en biedt urenlang speelplezier.
Met Instructions PLUS kunnen kinderen de ijswagen zelf bouwen en aanpassen.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en kan zonder batterijen gebruikt worden.
Bestel de LEGO City IJswagen nu voor avontuurlijk speelplezier!

Waar is LEGO IJswagen 60253 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 27.919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
200
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60253
lego insiders punten icoon
150
punten

Zin in een heerlijk verfrissend ijsje? Dan moet je bij de LEGO® City IJswagen (60253) zijn! Deze gave bouwset is speciaal ontworpen voor kinderen die alledaagse helden willen zijn en heerlijke ijsjes willen serveren aan de burgers van LEGO City op warme zomerdagen. En het beste van alles? Jouw kind kan nu zelf de ijscowagen bouwen en helemaal naar wens aanpassen!

De set bevat een vrolijk gekleurde ijscotruck met maar liefst twee minifiguren: een ijsjesverkoopster en een skateboarder met zijn schattige hond. Perfect voor fantastisch, zelfstandig spel! Jouw kind kan de ijsverkoopster helpen de truck te besturen, ijsjes verkopen via het raampje en de skateboarder coole trucs laten doen. En het mooiste van alles? De kleurrijke ijswagen staat ook nog eens hartstikke leuk in elke kinderkamer!

Bij deze LEGO set vind je bouwinstructies in de doos. Maar dat is nog lang niet alles! Voor nog meer bouwplezier kan jouw kind Instructions PLUS downloaden, onderdeel van de gratis LEGO Life app. Deze interactieve bouwhandleiding met geweldige zoom- en draaifuncties maakt van beginnende bouwers al snel meesterbouwers!

De LEGO City Geweldige Voertuigen sets dagen kinderen uit om hun favoriete voertuigen op het land, in de lucht en op zee van dichtbij te ontdekken. Dit realistische bouwspeelgoed stimuleert vrij, fantasierijk spel dat het echte leven op een leuke, spannende manier weerspiegelt. Met de LEGO City IJswagen maak je van elke dag een feestje!

De ijswagen is ca. 11 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed. Daarmee is er voldoende ruimte voor de ijsverkoopster om de truck te besturen en aan klanten ijsjes te verkopen. En het beste van alles? De LEGO City IJswagen speelset heeft geen batterijen nodig – jouw kind kan met zijn of haar fantasie zo aan de slag!

De bouwset is een geweldig sinterklaas- of verjaardagscadeau voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar die van speelgoedvoertuigen houden en niet bang zijn voor een beetje creatieve uitdaging. Met alleen basisbouwvaardigheden kan jouw kind deze set zelfstandig bouwen en daarna urenlang spelen.

Met LEGO® bouwsets beleef je altijd avonturen en ontdek je nieuwe dimensies van bouwspeelgoed. De sets stimuleren het creatieve spel, de fysieke vaardigheden en het zelfvertrouwen van kinderen. Kinderen ontdekken allerlei soorten voertuigen en bedenken verhalen die het dagelijks leven op een leuke manier weerspiegelen.

LEGO bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen. De onderdelen van de LEGO City speelsets zijn consistent en compatibel, waardoor ze steeds opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bij de LEGO Groep testen we al onze LEGO elementen tot het uiterste om ervoor te zorgen dat al onze speelsets voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Zo kunnen ouders met een gerust hart hun kinderen laten spelen met onze sets.

Heb jij ook zo'n zin gekregen in een ijsje? Dan is de LEGO City IJswagen (60253) echt iets voor jullie! Bestel hem snel en beleef de allerleukste avonturen met jouw eigen LEGO ijscowagen!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.99 (09-04-2023) € 29.99 (07-08-2024) € 22.20

Ook aanbevolen:

foto van lego set60064

Arctic bevoorradingsvliegtuig

foto van lego set60124

Vulkaan onderzoeksbasis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.