Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Raceboottransport 60254

Met LEGO set 60254, de Raceboottransport, beleef je avontuurlijke races op het water.
De set bevat een transporttruck met aanhanger en een drijvende speedboot, samen met minifiguren van een vrachtwagenchauffeur en een Xtreme coureur.
Met de eenvoudige bouwhandleiding en de LEGO Life app bouw je snel een meesterwerk.
Deze set is een perfect cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar en stimuleert creatief en vrij spel.
Bestel nu en race naar de overwinning!

Waar is LEGO Raceboottransport 60254 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 4001-08-2022

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
238
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60254
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij klaar voor een avontuurlijke race op het water? Met de LEGO® City Raceboottransport (60254) speelset beleef jij de meest spannende wedstrijden en zorg jij ervoor dat jouw boot als eerste over de finishlijn gaat! Deze set bevat een krachtige transporttruck met aanhanger en een stoere aerodynamische speedboot die echt blijft drijven. Samen met de minifiguren van een vrachtwagenchauffeur en een Xtreme coureur heb jij alles wat je nodig hebt voor een razendsnelle wedstrijd en volop avontuur.


Dompel jezelf onder in het bouwproces van deze set! Oefen je bouwvaardigheden met de eenvoudige bouwhandleiding en Instructions PLUS, te vinden via de gratis LEGO Life app op je smartphone of tablet. Hierin kun je inzoomen, draaien en stap voor stap bouwen, zodat je binnen no-time een echte meesterbouwer bent! LEGO City heeft geweldige voertuigen speelsets die land-, lucht- en waterspeelgoed aanbieden boordevol functies die je verbeelding prikkelen. Met deze realistische bouwsets verken je verschillende voertuigen en creëer je verhalen en scenario's die het echte stadsleven op een leuke en fantasierijke manier weergeven.


De LEGO® City Raceboottransport set is het perfecte cadeau voor kinderen die houden van bouwspeelgoed boordevol actie. Deze set bevat een speelgoedvrachtwagen met aanhanger, een raceboot die drijft op water en minifiguren van een vrachtwagenchauffeur en een coureur. Alles wat een kind nodig heeft voor creatief zelfstandig speelplezier! De coole vrachtwagen met cabine, deuren die open kunnen, het afneembare dak en de transportstangen maken het spelen met deze set nog spectaculairder. De sportieve speedboot heeft een cockpit die open kan, met ruimte voor de Xtreme coureur – en hij blijft drijven op water!


Deze LEGO® City Raceboottransport set is een geweldig Sinterklaas-, Kerst- of verjaardagscadeau voor kinderen van 5 jaar en ouder. Na het bouwen van de vrachtwagen met aanhanger met de speelgoedspeedboot erop, is het totale model ongeveer 9 cm hoog, 36 cm lang en 6 cm breed. De speedboot zelf is ongeveer 6 cm hoog, 24 cm lang en 6 cm breed. En het mooiste van alles? Er zijn geen batterijen nodig om deze drijvende speedbootset aan te drijven. Alles gebeurt met de grote fantasie van de kinderen!


Bij LEGO® zijn veiligheid en kwaliteit het allerbelangrijkste. Alle LEGO® bouwstenen voldoen aan de hoogste normen in de industrie en aan de strenge kwaliteitscriteria van de LEGO Groep. De stenen zijn consistent, compatibel en kunnen elke keer weer eenvoudig aan elkaar geklikt en uit elkaar gehaald worden. LEGO® City Geweldige voertuigen speelsets helpen kinderen hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen met voertuigen voor op het land, in de lucht en op het water boordevol functies en leuke personages die creatief, vrij spelen stimuleren.


Ben jij klaar om het water op te gaan en een spannende race te ervaren? Met de LEGO® City Raceboottransport set creëer jij de meest spectaculaire races en beleef jij alle avonturen die je maar wilt! Bestel nu jouw exemplaar en race naar de overwinning!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 40.00 (01-08-2022) € 34.98

Ook aanbevolen:

foto van lego set60160

Jungle mobiel laboratorium

foto van lego set60272

Elite politieboot transport

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.