Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stuntteam 60255

Maak indruk met de LEGO® City Stuntteam (60255) set! Bouw je eigen stuntshows met een quad, stuntmotor, stunthelling en twee minifiguren.
Deze set stimuleert zelfstandig spel en kan gecombineerd worden met andere LEGO® sets.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Bestel nu en word een meesterbouwer!

Waar is LEGO Stuntteam 60255 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
62
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60255
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij op zoek naar een spannende LEGO® set die je zelfstandig kunt bouwen, waar je coole stunts mee kunt doen én waarmee je het publiek versteld kunt doen staan? Dan is de LEGO® City Stuntteam (60255) set iets voor jou! Deze set bevat alles wat kinderen nodig hebben om hun eigen stuntshows te creëren en het publiek te imponeren.

Met de LEGO® City Stuntteam set kun je met een coole stuntquad en stuntmotor de meest waanzinnige stunts uitvoeren. De set bevat ook twee minifiguren van stuntcoureurs met helmen en een stunthelling met vlammen, waardoor je meteen aan de slag kunt en zelfstandig rollenspel kunt spelen. En het beste van alles is dat je met deze set je fantasie de vrije loop kunt laten en je eigen avonturen kunt creëren!

De LEGO® City Stuntteam set bevat niet alleen een eenvoudige bouwhandleiding, maar ook Instructions PLUS, een interactieve bouwhandleiding die deel uitmaakt van de gratis LEGO Life app. Hiermee kun je zoomen en draaien, waardoor je snel een meesterbouwer zult worden!

Deze LEGO® City set is perfect voor kinderen die van actiespeelgoed houden en graag hun eigen scenario's creëren op basis van situaties uit het echte leven. Wat zit er allemaal in de doos? Een coole stuntquad en stuntmotor, minifiguren van 2 stuntcoureurs met helmen en een stunthelling met vlammen. Kortom: alles wat je nodig hebt om leuk en zelfstandig te spelen.

Maar dat is nog niet alles, want je kunt deze set ook combineren met andere LEGO® speelsets om je eigen unieke creaties te bouwen en nog meer speelmogelijkheden te creëren. Bouw bijvoorbeeld een hele stad vol met coole voertuigen en personages om mee te spelen of neer te zetten.

De LEGO® City Stuntteam set is ideaal voor kinderen vanaf 5 jaar en kan gebruikt worden als een geweldig sinterklaas- of verjaardagscadeau of voor welke andere dag dan ook! Deze set stimuleert onbegrensd zelfstandig spel, waarmee kinderen scenario's kunnen creëren die het echte leven op een leuke, spannende manier weerspiegelen.

De quad is ca. 4 cm hoog, 5 cm lang en 4 cm breed en de speelgoedmotor is ca. 3 cm hoog, 6 cm lang en 2 cm breed. En het beste van alles is dat er geen batterijen nodig zijn, want het stuntteambouwspeelgoed wordt aangedreven door de fantasie van kinderen, dus het spelen kan meteen beginnen!

Alle LEGO® City speelgoedbouwsets voldoen aan de hoogste normen in de industrie, dus je kunt erop vertrouwen dat elk onderdeel steeds weer gemakkelijk op elkaar gezet en uit elkaar gehaald kan worden. Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bekrassen en rekken we de LEGO® City bouwstenen om ervoor te zorgen dat elke set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, de LEGO® City Stuntteam (60255) set is het perfecte speelgoed voor kinderen die van rollenspel, modelvoertuigen en actiespeelgoed houden en graag hun eigen avonturen creëren gebaseerd op realistische situaties. Bestel jouw set vandaag nog en word een meesterbouwer!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (24-05-2023) € 8.95 (24-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60340

Het mes stuntuitdaging

foto van lego set60145

Buggy

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.