Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Racewagens 60256

De LEGO City Racewagens bouwset (60256) bevat twee speelgoedracewagens met elektrische en benzinemotoren, minifiguurcoureurs en kegels voor een spannende race-uitdaging.
De set biedt veel speelplezier en een leuke leerervaring.
Kinderen kunnen de voertuigen en personages combineren met andere LEGO sets.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Waar is LEGO Racewagens 60256 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 24.9901-08-2022

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
190
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60256
lego insiders punten icoon
187
punten

Maak je klaar voor een spectaculaire race met de LEGO® City Racewagens bouwset (60256)! Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor de ultieme race-uitdaging. Kinderen en volwassenen die houden van actiespeelgoed zullen genieten van deze fantastische bouwset.

De set bevat twee speelgoedracewagens met elektrische en benzinemotoren van LEGO en minifiguurcoureurs, waardoor je kleine autocoureur eindeloze razendsnelle actie kan beleven. Deze coole autoset wordt aangedreven door de fantasie van kinderen, dus het spelen kan meteen beginnen! Met deze LEGO City voertuigenset kunnen kinderen op volle snelheid spelen met een geweldig assortiment supersnel, supercool bouwspeelgoed op wielen!

De bouwset biedt niet alleen veel speelplezier, maar ook een leuke leerervaring. De set wordt geleverd met een eenvoudige bouwhandleiding die beginnende LEGO bouwers helpt om meesterbouwers te worden. Dit bouwspeelgoed voor kinderen is ook perfect voor degenen die hun basisbouwvaardigheden willen verbeteren.

Wat zit er in de doos? Kinderen krijgen twee coole LEGO racewagens met geweldige details, twee kegels voor de start- of finishlijn, plus twee minifiguren van coureurs met racehelmen – alles wat ze nodig hebben voor onafhankelijk spel vol actie. Kinderen kunnen de voertuigen en personages in deze set combineren met andere originele LEGO speelgoedsets voor nog creatiever speelplezier of om neer te zetten.

De rode LEGO racewagen is ongeveer 4 cm hoog, 13 cm lang en 5 cm breed, terwijl de gele LEGO racewagen ongeveer 4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed is. Dit LEGO City Racewagens (60256) bouwspeelgoed is een geweldig cadeau voor iedereen die dol is op fantasierijk spel, zoals verjaardagscadeaus, Sinterklaascadeaus of leuke verrassingen voor welke dag dan ook. Deze leuke speelset is geschikt voor jongens en meisjes van 5 jaar en ouder.

LEGO City bouwspeelgoed bestaat uit gebouwen boordevol leuke functies, coole voertuigen en grappige personages. De sets stimuleren fantasierijk spel en helpen jonge kinderen hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te vergroten. Alle LEGO City speelsets voldoen aan de hoogste normen in de industrie en de strenge kwaliteitseisen van de LEGO Groep, waardoor dit leuke speelgoed steeds weer gemakkelijk in elkaar gezet en weer uit elkaar gehaald kan worden.

Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bekrassen en rekken we de LEGO City bouwstenen om er zeker van te zijn dat elke set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Geef kinderen de spanning en sensatie van LEGO City cadeau met deze coole racewagenset en laat hun fantasie de vrije loop tijdens het spelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 37.99 (01-08-2022) € 28.76

Ook aanbevolen:

foto van lego set60073

Dienstwagen

foto van lego set60389

Garage voor aanpasbare auto's

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.