Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Benzinestation 60257

De LEGO City Benzinestation (60257) is een spectaculaire speelgoedset voor kinderen die van speelgoedauto's houden.
Met een oplaadpunt voor elektrische auto's, een benzinepomp en een winkel, biedt deze set eindeloze mogelijkheden voor zelfstandig spel.
De set bevat ook minifiguren, waaronder een pompbediende, een bestuurder en 2 surfers, plus een schattige hondenfiguur.
Met gedetailleerde voertuigen en accessoires zorgt deze set voor urenlang speelplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Bestel vandaag nog en stimuleer de creativiteit en verbeelding van je kind met deze LEGO set!

Waar is LEGO Benzinestation 60257 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9510-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9909-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 62.9909-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
354
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60257
lego insiders punten icoon
375
punten

Maak kennis met de LEGO® City Benzinestation (60257) set - het meest spectaculaire speelgoed voor kinderen die van speelgoedauto's houden. Van elektrische SUV's tot campers, deze bouwset biedt eindeloze mogelijkheden voor zelfstandig spel. Laat je fantasie de vrije loop en creëer de leukste scenario's!

De set bevat een elektrisch-octan E oplaadpunt, een benzinepomp en een winkel waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je voertuigen. Bovendien zijn er personages, waaronder een pompbediende, een bestuurder en 2 surfers, plus een schattige hondenfiguur die de set compleet maken.

Geen bouwervaring? Geen zorgen - de bouwinstructies bevinden zich in de doos. Maar als je echt een meesterbouwer wilt worden, kun je de Instructions PLUS downloaden via de gratis LEGO Life app. Deze interactieve bouwhandleiding biedt zoom- en draaifuncties waarmee je snel een meesterbouwer wordt!

Voor kinderen die van rollenspel houden, biedt deze LEGO City set veel mogelijkheden. Het benzinestation heeft coole functies zoals flexibele slangen om de voertuigen op te laden of te tanken. Om het plezier helemaal compleet te maken kunnen kinderen het dak van de SUV en camper verwijderen om de minifiguren erin te zetten.

De set bevat alles wat je nodig hebt - een benzinepomp, Octan E oplaadpunt en winkel, een SUV, een camper met surfplanken, 4 minifiguren en een chihuahua hondenfiguur. Dit alles zorgt voor urenlang speelplezier!

Met een hoogte van ca. 7 cm, lengte van ca. 12 cm en breedte van ca. 6 cm voor de camper en een hoogte van ca. 8 cm, breedte van ca. 12 cm en diepte van ca. 7 cm voor het winkeltje, is deze set zeer gedetailleerd en leuk om mee te spelen.

Het beste van allemaal? Er zijn geen batterijen nodig. De set wordt aangedreven door de fantasie van kinderen - maak de zakjes met LEGO® stenen open en het speelplezier kan beginnen!

Met deze LEGO City set kunnen kinderen hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen ontwikkelen terwijl ze hun fantasie gebruiken. LEGO bouwstenen zijn ontworpen volgens de hoogste industrienormen, waardoor de LEGO City speelsets consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bij de LEGO Groep zorgen we ervoor dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Op zoek naar cool speelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar? Deze benzinepompset is een leuk cadeau voor de feestdagen of een verjaardag voor LEGO® City fans en kinderen die houden van rollenspel. Er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden vereist, dus het is perfect voor beginners!

Ontdek het plezier en de opwinding van LEGO® City speelsets met gebouwen, voertuigen en personages die creatief spel met een open einde stimuleren. Bestel vandaag nog de LEGO® City Benzinestation (60257) set en verwen je kind met het beste speelgoed dat er is!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 66.99 (17-02-2024) € 63.24

Ook aanbevolen:

foto van lego set60339

Dubbele looping stuntarena

foto van lego set60288

Racebuggytransport

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.