Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tuningworkshop 60258

De LEGO City Tuningworkshop (60258) speelset is perfect voor autoliefhebbers en LEGO City fans.
De set bevat een reparatiewerkplaats, een sleepwagen en een autodealer.
Met diverse gave personages en voertuigen zorgt deze set voor grappige avonturen en eindeloos speelplezier.
De set bevat ook een caravan en zeven minifiguren, en kan worden gecombineerd met andere LEGO sets.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Bestel nu en beleef plezier met deze geweldige bouwset!

Waar is LEGO Tuningworkshop 60258 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 94.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
897
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
60258
lego insiders punten icoon
750
punten

Ben jij een echte autoliefhebber en gek op de LEGO City serie? Dan is de LEGO City Tuningworkshop (60258) speelset echt iets voor jou! In deze set vind je een reparatiewerkplaats, een sleepwagen en zelfs een kleine autodealer die auto's verkoopt. Maar dat is nog niet alles! Er zijn ook diverse gave personages met coole voertuigen, waaronder Tread Octane en zijn dure hot rod en Harl Hubbs met zijn gekke raketaangedreven motor. Dit alles zorgt voor grappige avonturen en eindeloos speelplezier.

Deze set is een geweldig cadeau voor alle autoliefhebbers en bevat niet alleen de garage, maar ook een caravan en verschillende coole voertuigen, zoals de sleepwagen, hot rod en raketmotor. Daarnaast zijn er zeven minifiguren, waaronder LEGO City televisiepersonages Tread Octane en Harl Hubbs. Spelen met deze speelset stimuleert zelfstandig spel en kinderen kunnen situaties naspelen die het echte leven op een leuke en spannende manier weergeven.

Het bouwen van deze set is erg gemakkelijk, de set wordt geleverd met eenvoudige instructies die zelfs beginnende LEGO bouwers helpen om een meesterbouwer te worden. LEGO City voertuigensets bieden kinderen de mogelijkheid om op volle snelheid te spelen met een geweldig assortiment supersnel, supercool speelgoed op wielen! Deze bouwsets zitten boordevol leuke functies, gedetailleerde gebouwen en grappige personages.

Kinderen kunnen met deze set hun eigen tuningworkshop bouwen en de takel bedienen in de werkplaats, auto's opkrikken, kapotte voertuigen ophalen met de sleepwagen en nog veel meer. Deze set kan bovendien gecombineerd worden met andere LEGO speelsets voor nog meer speelplezier en coole opstellingen.

De garage van Tread Octane is ongeveer 14 cm hoog, 17 cm breed en 13 cm diep en de sleepwagen is ongeveer 7 cm hoog, 18 cm lang en 6 cm breed. Deze geweldige speelset wordt aangedreven door kleine kinderen met een grote fantasie, dus er zijn geen batterijen nodig om te spelen. Bovendien voldoen LEGO stenen en onderdelen aan de hoogste industrienormen, zodat LEGO City bouwspeelgoed consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen is.

LEGO City speelsets bevatten coole voertuigen en leuke personages die fantasierijk spel stimuleren en jonge kinderen helpen hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te vergroten. Bij de LEGO Groep testen we de LEGO City bouwsets grondig om er zeker van te zijn dat elk van deze unieke speelsets voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Op zoek naar leuk speelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar? Deze tuningworkshop is een geweldig cadeau voor kinderen die houden van speelgoedvoertuigen en voor alle fans van de LEGO City tv-serie. Maak de zakken met stenen maar open en laat het plezier beginnen! Bestel nu de LEGO City Tuningworkshop (60258) speelset en beleef eindeloos speelplezier met deze geweldige bouwset!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.95 (04-08-2024) € 109.99 (20-04-2024) € 96.93

Ook aanbevolen:

foto van lego set60158

Jungle vrachthelikopter

foto van lego set60182

Pick-uptruck en caravan

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.