Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Luchtrace 60260

De LEGO set 60260 is de perfecte speelset voor kinderen die houden van actie en avontuur.
Met een propellervliegtuig, 2 helikopters en racepylonen kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en een spannende luchtrace beleven.
Inclusief 3 minifiguren en eenvoudig te volgen bouwinstructies.
Bestel deze bouwset vandaag nog en laat het avontuur beginnen!

Waar is LEGO Luchtrace 60260 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 3319-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
140
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-08-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60260
lego insiders punten icoon
225
punten

Stijg naar grote hoogten met de LEGO® City Luchtrace speelset (60260)! Deze set bestaat uit een stoer propellervliegtuig, 2 helikopters met trekbandje en 2 racepylonen. Jongens en meiden zullen het geweldig vinden om hun fantasie te gebruiken en het avontuur tegemoet te gaan met de 3 minifiguren. Ontmoet de heldhaftige toppilote Rivera, de helikopterpiloten Xtreme en Vitarush en laat hun vaardigheden zien in deze spannende luchtrace!

De LEGO City Luchtrace speelset is perfect voor kinderen die dol zijn op bouwen, maar ook graag actie en avontuur willen beleven met hun speelgoed. Met een eenvoudig te volgen bouwhandleiding en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets – worden kinderen geholpen om echte meesterbouwers te worden. De interactieve bouwgids met zoom- en draaifuncties zorgt voor een nog realistischer bouw- en speelervaring.

Stimuleer creatief en fantasierijk speelplezier met het LEGO City Vliegveld speelgoed. Deze set biedt een leuke bouw- en speelervaring met realistische voertuigen, gedetailleerde accessoires en grappige personages die eindeloze creatieve rollenspellen mogelijk maken. Laat je fantasie de vrije loop met deze geweldige bouwset!

In de doos vind je 2 speelgoedhelikopters met een trekbandje, een stuntvliegtuig, 2 racepylonen en 3 minifiguren, waaronder het personage Rivera uit de LEGO City tv-serie en de LEGO City piloten Xtreme en Vitarush. De helikopters met trekbandje kunnen opstijgen en het speelgoedvliegtuig heeft een cockpit die open kan met ruimte voor 1 van de 3 piloten. De stuntvliegtuig is ca. 8 cm hoog, 20 cm lang en 20 cm breed en de helikopters met trekbandje zijn elk ca. 7 cm hoog, 18 cm lang en 12 cm breed.

Deze luchtrace speelset is een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar en jongens en meisjes die van speelgoedvoertuigen houden. Er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden vereist en de set wordt aangedreven door de fantasie van kinderen. Scan de QR-code in de bouwinstructies om de videohandleiding te bekijken en laat de avonturen beginnen!

Alle LEGO City Vliegveld sets voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen, waardoor alle LEGO stenen en onderdelen consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, de LEGO City Luchtrace speelset is een geweldige bouwset voor kinderen die van actie en avontuur houden. Met realistische voertuigen, gedetailleerde accessoires en grappige personages is deze set perfect om de fantasie van kinderen te stimuleren en hun bouwvaardigheden te ontwikkelen. Bestel hem vandaag nog en laat de race maar beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 39.99 (14-07-2023) € 33.91

Ook aanbevolen:

foto van lego set60035

Arctic Voorpost

foto van lego set60160

Jungle mobiel laboratorium

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.