Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Centrale luchthaven 60261

Maak kennis met de LEGO City Centrale Luchthaven (60261)! Deze inspirerende speelset bevat een terminal, brandstoftanker, bagagewagen en chartervliegtuig.
Kinderen kunnen eindeloze avonturen beleven met de minifiguren van de piloot, passagiers en grondpersoneel.
Deze 4+ set is ontworpen om kinderen zelfstandig te laten bouwen, met een eenvoudige bouwhandleiding en speciale startsteen.
Met de LEGO Bouwinstructies app krijgen kinderen interactieve instructies.
Deze set stimuleert creatief spel en is een ideale kennismaking met LEGO City.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Waar is LEGO Centrale luchthaven 60261 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 60.9901-08-2022

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
286
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
60261
lego insiders punten icoon
375
punten

Welkom op de LEGO City Centrale Luchthaven (60261)! Hier kunnen kinderen hun vakantiedromen waarmaken met deze inspirerende speelset. Bouw je eigen gedetailleerde terminal, brandstoftanker en bagagewagen, en vergeet niet het geweldige chartervliegtuig dat plaats biedt aan minifiguren van de piloot en passagiers. Samen met het georganiseerde grondpersoneel dat alles draaiende houdt, kunnen kinderen het hele jaar door eindeloze, inspirerende avonturen beleven op het vliegveld.

Fantastisch bouwspeelgoed voor kinderen

Deze 4+ set is ontworpen om kinderen te helpen bij het zelfstandig bouwen van hun eigen LEGO speelgoed. De set bevat een eenvoudige gedrukte bouwhandleiding en een speciale startsteen. Kinderen kunnen trots zijn op wat ze hebben gebouwd! En met de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets beschikken kinderen ook over Instructions PLUS – een interactieve bouwgids met geweldige zoom- en draaifuncties die bouwen met LEGO stenen kinderspel maken.

De creatieve wereld van LEGO City

Met de LEGO City Vliegveld sets beleven kinderen een leuke bouw- en speelervaring met realistische voertuigen, gedetailleerde accessoires en grappige personages die eindeloze, fantasierijke rollenspellen stimuleren. Kinderen kunnen zich uren vermaken met het bouwen en spelen met deze speelset en zo hun fantasie de vrije loop laten.

Maak kennis met de LEGO City wereld

Deze vliegveldbouwset is een ideale kennismaking met de spannende LEGO City wereld. Geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder en ontworpen om creatief, zelfstandig spel te stimuleren, gebaseerd op situaties uit het echte leven. Wat zit er in de doos? De set bevat een speelgoedchartervliegtuig, een gedetailleerde luchthaventerminal, een brandstoftanker en een bagagewagen, plus minifiguren van een piloot, 2 grondmedewerkers en 3 passagiers. Voeg alleen nog wat fantasie toe voor eindeloos plezier!

Eindeloos plezier op het vliegveld

Dit luchthavenspeelgoed beschikt over een terminal met een incheckruimte, een chartervliegtuig met ruimte voor een piloot en 3 passagiers, plus een brandstoftanker en een bagagewagen – een fantastisch cadeau voor kinderen die graag situaties uit het echte leven naspelen. Het LEGO® City Centrale luchthaven (60261) bouwspeelgoed is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen van 4 jaar en ouder en voor jongens en meisjes die van speelgoedvliegtuigen houden. Er zijn alleen basisbouwvaardigheden voor nodig.

De LEGO City Centrale luchthaven is ca. 16 cm hoog, 24 cm breed en 9 cm diep. Het speelgoedchartervliegtuig is ca. 10 cm hoog, 21 cm lang en 20 cm breed. Het speelgoed is perfect voor de vakantie en kan overal mee naartoe worden genomen om in de buitenlucht te spelen.

Veiligheid en kwaliteit

Alle LEGO® City Vliegveld speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen, waardoor alle LEGO stenen en onderdelen consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Nieuwsgierig geworden? Bestel dan snel de LEGO City Centrale Luchthaven (60261) en beleef eindeloze avonturen. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de spannende wereld van LEGO City!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (24-05-2023) € 60.99 (02-08-2022) € 53.98

Ook aanbevolen:

foto van lego set60033

Arctic IJscrawler

foto van lego set60157

Jungle startset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.