Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Oceaan Mini-Duikboot 60263

De LEGO City Oceaan Mini-Duikboot (60263) speelset is het ultieme speelgoed voor onderwateravonturen.
Kinderen kunnen hun bouwvaardigheden verbeteren en hun fantasie de vrije loop laten gaan terwijl ze de spannende wereld van diepzeeonderzoek ontdekken.
De set bevat een onderzeeër met een luchtbelvormige cockpit, robotarmen, een piratenschatkist en een hamerhaai.
Speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar, met gedrukte bouwhandleiding en een startsteen.
Geschikt voor LEGO Bouwinstructies app.
Dit educatieve en creatieve speelgoed is een geweldig cadeau om de oceaan te verkennen en de creativiteit te stimuleren.
Bestel nu en laat de fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Oceaan Mini-Duikboot 60263 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 8.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 8.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
41
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60263
lego insiders punten icoon
75
punten

Dit is het ultieme speelgoed voor onderwateravonturen: de LEGO® City Oceaan Mini-Duikboot (60263) speelset! Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan en de spannende wereld van diepzeeonderzoek ontdekken. Ze kunnen hun eigen avonturen bedenken en hun bouwvaardigheden verbeteren met deze geweldige speelset!

De set bevat een speelgoedonderzeeër met een luchtbelvormige cockpit en robotarmen, een piratenschatkist met edelstenen en een coole figuur van een hamerhaai. Hiermee hebben kinderen alle ingrediënten om zich urenlang te vermaken onder de waterspiegel.

Dit speelgoed is speciaal ontwikkeld voor beginnende bouwers vanaf 4 jaar. Het bevat een eenvoudige gedrukte bouwhandleiding en een speciale startsteen om kinderen te helpen bij het zelfstandig bouwen van hun eigen LEGO set. Met de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets beschikken kinderen ook over Instructions PLUS – een interactieve bouwgids met zoom- en draaifuncties die bouwen met LEGO stenen nog leuker en makkelijker maken.

LEGO City is een trotse sponsor van het werk van National Geographic Explorers. Onze Oceaan speelsets laten kinderen kennismaken met de spannende wereld van diepzeeonderzoek waarin ze kunnen genieten van levensechte scenario's met realistische vaartuigen, authentieke omgevingen en leuke personages. Zo wordt leren spelen en spelen leren!

Kinderen zullen dol zijn op deze speelgoedonderzeeër, met zijn luchtbelvormige cockpit die open kan, ronddraaiende propeller en verstelbare robotarmen. In de schatkist zitten edelstenen verborgen en de kaken van de hamerhaai kunnen zelfs open en dicht! Het speelgoed zelf is ongeveer 6 cm hoog, 20 cm lang en 6 cm breed. Zeker groot genoeg om alle avonturen die kinderen kunnen bedenken mogelijk te maken!

De Oceaan Mini-Duikboot bouwspeelgoed heeft geen batterijen nodig. Hij wordt aangedreven door de fantasie van kinderen, zodat ze direct aan hun ontdekkingstocht kunnen beginnen! Met LEGO® 4+ sets leren kinderen op een leuke manier bouwen met LEGO stenen. Er zijn speciale startstenen en eenvoudige gedrukte bouwhandleidingen die kinderen helpen hun zelfvertrouwen en bouwvaardigheden stap voor stap te laten groeien.

En er is nog meer goed nieuws! De 4+ speelset bevat een gedrukte bouwhandleiding en Instructions PLUS – een interactieve bouwgids voor jonge bouwers. Instructions PLUS is beschikbaar in de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets.

Alle LEGO® City stenen en onderdelen zijn ontwikkeld volgens de hoogste industrienormen waardoor ze steeds gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn en ze consistent en compatibel zijn. De stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Deze speelset is het ideale cadeau voor kinderen die van onderwateravonturen houden! Het is leuk, educatief en stimuleert de creativiteit van kinderen. Het is een geweldige manier om het ontdekken van de oceaan te beginnen en de wereld van het diepzeeonderzoek te verkennen! Bestel de LEGO® City Oceaan Mini-Duikboot (60263) speelset nu en laat kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 14.50 (30-07-2022) € 10.65

Ook aanbevolen:

foto van lego set60359

Uitdaging: dunken met stuntbaan

foto van lego set60255

Stuntteam

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.