Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Oceaan Verkenningsduikboot 60264

Ontdek de mysteries van de oceaan met LEGO City Oceaan Verkenningsduikboot (60264).
Deze set bevat een speelgoedonderzeeër, een onderwaterdrone en een grot op de zeebodem.
Met vier minifiguren van onderzoekers, waaronder Jessica Sharpe, kunnen kinderen eindeloze avonturen beleven.
De set bevat ook een oplichtende zeeduivel en een verborgen schat.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Met eenvoudige bouwinstructies en interactieve bouwhandleiding.
Combineer met andere LEGO sets voor meer speelmogelijkheden.
Geen batterijen nodig.
Geschikt voor educatieve doeleinden.

Waar is LEGO Oceaan Verkenningsduikboot 60264 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
286
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60264
lego insiders punten icoon
225
punten

Duik samen met LEGO City Oceaan Verkenningsduikboot (60264) in de diepe oceaan en ontdek de geheimen van de zee! Deze set is perfect voor jongens en meisjes die van zeedieren en onderwateravonturen houden. Met een geweldige speelgoedonderzeeër, een onderwaterdrone en een grot op de zeebodem kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan en de mysteries van de oceaan ontdekken.

Met vier minifiguren van onderzoekers, waaronder Jessica Sharpe uit de populaire tv-serie LEGO City Adventures, een oplichtende zeeduivel en een verborgen schat, hebben kinderen volop inspiratie voor eindeloze leuke avonturen! Om het nog leuker te maken bevat deze bouwset eenvoudige bouwinstructies en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwhandleiding met geweldige zoom- en draaifuncties helpt beginnende LEGO bouwers om echte meesterbouwers te worden.

LEGO City is een trotse sponsor van het werk van National Geographic Explorers. Onze Oceaan speelsets laten kinderen kennismaken met de spannende, onbegrensde wereld van oceaanonderzoek. Ze kunnen genieten van levensechte speelscenario's met realistische vaartuigen, herkenbare omgevingen en leuke personages.

Wat zit er in de doos? Een speelgoedonderzeeër, een onderwaterdrone en een met koraal bedekte zeebodem, plus 4 minifiguren, waaronder Jessica Sharpe uit de LEGO City tv-serie en 2 duikers met coole accessoires, en een oplichtende figuur van een zeeduivel.

De avonturen in deze set kunnen worden gecombineerd met andere LEGO sets voor nog meer creatieve speelmogelijkheden of om de modellen een mooi plekje in hun kamer te geven. De set is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen van 5 jaar en ouder. Er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden vereist, dus het is heel gemakkelijk om te beginnen.

De LEGO Oceaan Verkenningsduikboot is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 11 cm breed. De onderwaterdrone is ca. 6 cm lang en 4 cm breed. En het beste van alles, er zijn geen batterijen nodig – dit spannende speelgoed voor oceaanonderzoek wordt aangedreven door kleine kinderen met een grote fantasie!

Met deze speelset kunnen kinderen zich vermaken terwijl ze leren over de oceaan en zeedieren. Deze set is ontwikkeld volgens de hoogste industrienormen, waardoor de LEGO stenen en onderdelen consistent en compatibel zijn en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Alle LEGO stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Ga op een spannende onderwatermissie met LEGO City Oceaan Verkenningsduikboot en ontdek de geheimen van de zee!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.95 (25-05-2023) € 22.95 (25-05-2023) € 22.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60331

Touring stuntmotor

foto van lego set60123

Vulkaan bevoorradingshelikopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.