Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Oceaan Onderzoekschip 60266

Ga op avontuur in de onderwaterwereld met het LEGO City Oceaan Onderzoekschip (60266)! Deze speelset bevat allerlei functies, zoals een haaienkooi en een kraan.
Verken het scheepswrak van een piratenschip en bestuur de helikopter en onderzeeër.
Deze set wordt geleverd met 8 minifiguren en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Ontdek de fascinerende wereld van onderzoek op zee met LEGO City!

Waar is LEGO Oceaan Onderzoekschip 60266 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 10919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
745
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
60266
lego insiders punten icoon
1050
punten

Stap aan boord van het fantastische LEGO® City Oceaan Onderzoekschip (60266)! Dit schip blijft niet alleen drijven, het heeft ook alles wat jij nodig hebt voor urenlang onderzoek op zee. Ontdek de verbazingwekkende haaienkooi, speel met de werkende kraan, verken het scheepswrak van een piratenschip met een verborgen schat en nog veel meer! En dat is niet alles, deze set wordt geleverd met 8 minifiguren van onderzoekers, waaronder het personage Harl Hubbs uit deLEGO City tv-serie.

Als je eenmaal aan boord bent van dit schip, ben je klaar voor avontuur! Gebruik de kraan om de onderzeeër en de haaienkooi te laten zakken, bestuur de helikopter en onderzeeër en verken het wrak van het piratenschip. Je kunt zelfs tijd doorbrengen op de brug van de kapitein, waar slaap- en onderzoeksgedeeltes zijn te vinden.

Deze speelset bevat eenvoudige bouwinstructies, zodat iedereen deze fantastische set kan bouwen. En als je wat extra hulp nodig hebt, is er de Instructions PLUS - onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwhandleiding met geweldige zoom- en draaifuncties helpt beginnende LEGO bouwers om echte meesterbouwers te worden!

LEGO City is een trotse sponsor van het werk van National Geographic Explorers. Met onze Oceaan speelsets kunnen jonge onderzoekers een spannende, creatieve wereld vol onderwateravonturen beleven. Alle gebouwen zitten boordevol functies en er zijn realistische voertuigen en leuke personages te vinden.

Deze LEGO® City Oceaan Onderzoekschip (60266) speelset met meerdere modellen is perfect voor kleine onderzoekers en heeft alles wat ze nodig hebben voor een fascinerende speelervaring. Het schip is ca. 18 cm hoog, 63 cm lang en 17 cm breed. Het scheepswrak van een piratenschip is ca. 16 cm hoog, 13 cm lang en 8 cm breed. Er zijn geen batterijen nodig voor deze spannende speelset met meerdere modellen, waaronder een drijvende speelgoedboot, deze wordt aangedreven door je eigen fantasie!

Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord van het LEGO® City Oceaan Onderzoekschip (60266) en ontdek de onderwaterwereld vol avontuur! Deze bouwset is een fantastisch cadeau voor kinderen van 5 jaar en ouder voor de feestdagen, een verjaardag of gewoon zomaar, voor kinderen met een passie voor onderzoek op zee en voor fans van de tv-serie LEGO® City Adventures.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 109.00 (25-05-2023) € 109.00 (25-05-2023) € 109.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60337

Passagierssneltrein

foto van lego set60298

Raket stuntmotor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.