Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Safari off-roader 60267

Maak je klaar voor een wild avontuur met LEGO set 60267.
Deze Safari off-roader heeft een opvallend zebrapatroon en wordt geleverd met een camerahouder en afneembare dakdrager.
Kinderen kunnen hun eigen safarikamp opzetten en spannende safariavonturen beleven met de inbegrepen voertuigen, accessoires en minifiguren.
Deze set stimuleert fantasierijk rollenspel en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Perfect als cadeau voor elke LEGO fan.

Waar is LEGO Safari off-roader 60267 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 35.4919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
168
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60267
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak je klaar voor een wild avontuur met de LEGO® City Safari off-roader (60267) set! Deze stoere safariauto is bedekt met een opvallend zebrapatroon en heeft een camerahouder en afneembare dakdrager voor alle camera-apparatuur die je nodig hebt voor de ultieme wildedierenfotoshoot. Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen kamp opzetten voor een unieke safaribeleving.

Deze set zit boordevol coole functies die kinderen willen, waaronder een off-roader, een leeuwin en papegaaifigurenen en 2 ontdekkingsreizigers gewapend met een verrekijker, een camera en een grappig boomkostuum. Zo hebben ze alles wat ze nodig hebben voor spannende safariavonturen!

Deze LEGO City set biedt kinderen vanaf 5 jaar een plezierige, zelfstandige bouw- en speelervaring. De eenvoudige bouwhandleiding is perfect voor beginnende LEGO bouwers en de realistische voertuigen, accessoires en leuke personages stimuleren fantasierijk rollenspel voor kinderen van alle leeftijden!

Deze coole safari off-roader speelset is ontworpen om open en zelfstandig rollenspel te stimuleren op basis van realistische scenario's. Kinderen kunnen alles doen wat ze willen in hun eigen safarikamp, of het nu gaat om het fotograferen van wilde dieren of het verkennen van de savanne.

Wat zit er allemaal in de doos? Alles wat een kind nodig heeft om op safari te gaan! Een stevige terreinwagen met zebrastrepen, een boomkostuum voor de fotograaf, 2 minifiguren van ontdekkingsreizigers en figuren van een speelgoedleeuwin en een papegaai. En het beste van alles is dat de safari off-roader een afneembaar dakrek heeft voor het opbergen van het boomkostuum van de fotograaf en een camerastatief voor het maken van de perfecte foto.

Deze LEGO City Safari off-roader (60267) speelset is een geweldig sinterklaas- of verjaardagscadeau, of voor welke dag dan ook, voor kinderen vanaf 5 jaar die houden van modelvoertuigen en rollenspelspeelgoed. Alleen basisbouwvaardigheden zijn nodig om te beginnen!

Gebouwd is de safari off-roader ca. 10 cm hoog, 16 cm lang en 6 cm breed. Dus ruim genoeg om alle spullen mee te nemen die nodig zijn voor een geslaagde safari. En het beste van alles is dat deze bouwset geen batterijen nodig heeft, dus het plezier kan meteen beginnen!

Met gemakkelijk te volgen gedrukte bouwinstructies kunnen kinderen snel en eenvoudig aan de slag met deze LEGO City constructieset. Deze set maakt deel uit van de LEGO® City Geweldige voertuigenavonturen speelsets en bevat realistische voertuigen en grappige personages die creatief spel met een open einde stimuleren en helpen de fysieke vaardigheden en het zelfvertrouwen van jonge kinderen te vergroten.

Alle LEGO® stenen worden ontworpen volgens de hoogste industrienormen, zodat LEGO City bouwspeelgoed consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen is. Daarnaast worden alle LEGO® stenen en onderdelen tot het uiterste getest om er zeker van te zijn dat elke speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Of je nu een safari plant of gewoon op zoek bent naar avontuurlijke actiespeelgoed, de LEGO® City Safari off-roader (60267) set is de perfecte speelset voor zowel jongere als oudere kinderen. Geef deze set cadeau aan de LEGO fan in je leven en laat ze op safari gaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (13-07-2022) € 36.00 (03-09-2024) € 33.16

Ook aanbevolen:

foto van lego set60086

LEGO® City startset

foto van lego set60418

Politielaboratorium in truck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.