Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® City adventkalender 60268

De LEGO City adventkalender (60268) zorgt voor een maand vol kerstplezier.
Met 24 cadeautjes, waaronder miniatuurmodellen van een kerstboom en een kerstslee, 6 minifiguren uit de tv-serie LEGO City Adventures, en een City speelmat met sneeuwvrije wegen.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en compatibel met andere LEGO speelsets.
Bestel nu en geniet van kerstplezier voor de hele familie!

Waar is LEGO LEGO® City adventkalender 60268 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
342
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-09-2020
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
60268
lego insiders punten icoon
187
punten

Maak je klaar voor een maand vol kerstplezier met de LEGO® City adventkalender (60268)! Deze kalender zit vol met leuke en feestelijke verrassingen en is perfect voor jongens, meisjes en alle fans van de tv-serie LEGO City Adventures.

Met 24 cadeautjes, waaronder miniatuurmodellen van een kerstboom en een kerstslee, 6 minifiguren uit de tv-serie LEGO® City Adventures zoals Duke DeTain, Harl Hubbs, Freya McCloud, Rooky Partnur, Daisy Kaboom en commissaris Wheeler in een kerstmanpak, plus een City speelmat met sneeuwvrije wegen, kunnen kinderen de dagen tot aan Kerstmis aftellen en hun eigen kerstavonturen bouwen.

De LEGO City adventkalender is een fantastisch cadeau voor kinderen van 5 jaar en ouder. Elk model bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies, zodat zelfs beginnende LEGO bouwers met veel plezier zelfstandig kunnen gaan bouwen en spelen. Deze adventkalender zit boordevol inspiratie en kerstsfeer en is het perfecte kerstspeelgoed voor kinderen die graag creatief spelen.

Geen batterijen nodig! Kleine kinderen met een grote fantasie vormen de drijvende kracht achter het bouwbare LEGO speelgoed en de personages in deze kalender. Zo kan het feestelijke spel direct beginnen. Bovendien kunnen de modellen, minifiguren en accessoires in deze kalender ook worden gecombineerd met andere LEGO speelsets voor nog meer speelplezier.

Deze LEGO City adventkalender is ca. 7 cm hoog, 38 cm lang en 26 cm breed en voldoet aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen, waardoor alle LEGO stenen en onderdelen consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Maak je klaar voor een maand vol kerstplezier met de LEGO City adventkalender (60268)! Perfect voor jou en jouw vrienden om samen te bouwen en te spelen tijdens de mooiste tijd van het jaar. Bestel de LEGO City adventkalender nu en geniet van kerstplezier voor de hele familie!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60232

Garage

foto van lego set60165

4x4 reddingsvoertuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.