Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politie opbergdoos 60270

Maak kennis met de LEGO City Opbergdoos (60270), een coole speelset waar kinderen urenlang speelplezier mee kunnen beleven.
Met deze set kunnen kinderen twee verschillende modellen bouwen en helpen ze tv-held Duke DeTain om de stad veilig te houden.
De set bevat een politiebureau, gevangenis, geldautomaat, boevenvluchtauto en politiewagen.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Waar is LEGO Politie opbergdoos 60270 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 39.9910-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 4909-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
301
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60270
lego insiders punten icoon
337
punten

Maak kennis met de LEGO® City Opbergdoos (60270), het coole speelgoed dat kinderen dolblij zal maken! Niet alleen ziet het er fantastisch uit, maar het bevat ook alles wat kinderen nodig hebben voor urenlang speelplezier. En het beste van alles? Kinderen kunnen twee verschillende modellen bouwen met behulp van eenvoudige bouwinstructies, dus ze krijgen dubbel zoveel speelplezier!

De fantasie van jonge kinderen wordt niet meer te stoppen als ze LEGO City tv-held Duke DeTain helpen de stad veilig te houden van boeven! Deze speelset barst van de coole functies. Zo vind je een politiebureau met gevangenis, een geldautomaat, een boevenvluchtauto en een supertoffe politiewagen. Alle ingrediënten voor actie en avontuur zijn aanwezig!

Op zoek naar actiespeelgoed? Kijk niet verder dan deze speelset! LEGO City politiesets bieden een plezierige bouw- en speelervaring. De realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en leuke personages stimuleren fantasierijk rollenspel en bevorderen de creativiteit van kinderen vanaf 5 jaar.

De LEGO® City Opbergdoos is niet alleen leuk en nuttig, maar ook superhandig! Geleverd in een handige doos in de vorm van een LEGO steen, biedt deze set twee alternatieve modellen, beide met gebouwen, voertuigen en personages voor volop creatief speelplezier. Wat zit er in deze opbergdoos? Alles wat kinderen nodig hebben om te beginnen. Een politiebureau met gevangenis, een politievoertuig, een boeventruck en een geldautomaat, plus 4 minifiguren waaronder LEGO City televisieheld Duke DeTain.

Wil je nog meer boevenvangplezier? Deze LEGO® City Politie opbergdoos (60270) biedt twee verschillende modellen, dus kinderen kunnen het ene model ombouwen om het speelscenario te veranderen. Deze set kan ook worden gecombineerd met andere originele LEGO® speelsets.

Deze LEGO® City Opbergdoos (60270) is het perfecte geschenk voor kinderen van 5 jaar en ouder die dol zijn op speelgoedvrachtwagens, motoren en actiespeelgoed. Er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden voor nodig. Gebouwd is het speelgoedpolitiebureau ca. 18 cm hoog, 14 cm breed en 5 cm diep en de politieauto ca. 4 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed.

Heeft deze speelset batterijen nodig? Nee, dit bouwspeelgoed wordt aangedreven door kleine kinderen met een grote fantasie, dus het spelen kan meteen beginnen! Kinderen kunnen snel en makkelijk aan de slag gaan met dit LEGO® speelgoed. In de slimme doos in de vorm van een LEGO steen vind je de instructies voor twee verschillende modellen. Maak de zakken met stenen open en laat het plezier beginnen!

LEGO® City politiesets bevatten realistische gebouwen, coole voertuigen en leuke personages die creatief spel met een open einde stimuleren en helpen de fysieke vaardigheden en het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten. LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen zodat LEGO City bouwstenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.

Alle LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om er zeker van te zijn dat elke LEGO speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Dus waar wacht je nog op? Haal nu de LEGO® City Opbergdoos (60270) in huis en beleef met vrienden en familie de leukste avonturen als een echte politieheld!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.95 (15-10-2022) € 69.99 (12-02-2024) € 46.81

Ook aanbevolen:

foto van lego set60335

Treinstation

foto van lego set60129

Politie patrouilleboot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.