Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Marktplein 60271

Met de LEGO® City Marktplein (60271) speelset kunnen kinderen hun eigen stad bouwen en eindeloze avonturen beleven.
De set bevat gebouwen, voertuigen en 14 minifiguren uit de tv-serie LEGO® City Adventures.
Met de eenvoudig te volgen bouwhandleiding en Instructions PLUS in de LEGO® Bouwinstructies app wordt bouwen nog leuker.
Deze speelset is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar die dol zijn op LEGO® en creatief spelen.

Waar is LEGO Marktplein 60271 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 119.919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 158.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 179.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
1517
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-09-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
15
lego set nummer icoon
60271
lego insiders punten icoon
1350
punten

Welkom in LEGO® City, een bruisende metropool vol avontuur en creativiteit! Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen stad met de LEGO® City Marktplein (60271) speelset. Deze geweldige bouwset zit boordevol leuke personages, realistische gebouwen en coole speelgoedvoertuigen waarmee kinderen vanaf 5 jaar hun eigen stadsverhalen kunnen verzinnen en naspelen.

Met deze set kun je allerlei scènes uit de tv-serie LEGO® City Adventures naspelen. Duik in de wereld van de City Adventures, waar je burgemeester Fleck en zijn verlengde limousine tegenkomt, de gevaarlijke motorrijder Snake Rattler op zijn chopper en Harl Hubbs met zijn handige kluswagen. Maar dat is nog niet alles. Bouw het stadhuis, een stadsplein, een concertpodium, een klassieke Amerikaanse diner en een tramstation – allemaal met coole speelfuncties en realistische details.

De set bevat 14 geweldige minifiguren, waaronder personages uit de tv-serie zoals Duke DeTain, Sam Grizzled, en natuurlijk de enige echte politieagent Rooky Partnur. Met deze set zijn alle ingrediënten aanwezig voor eindeloos speelplezier, waarbij je je eigen verhalen bedenkt en naspelt.

Met de LEGO® City Marktplein speelset kunnen kinderen op een fantastische manier kennis maken met het spannende LEGO® City universum. De set is ontworpen om vrij, fantasierijk rollenspel te stimuleren, gebaseerd op scenario's uit het echte leven. Wat zit er allemaal in de doos? Verschillende gebouwen zoals het stadhuis, een concertpodium en een Amerikaanse diner, voertuigen zoals de motor van Snake Rattler en Harl Hubbs' kluswagen, plus een heleboel verschillende minifiguren uit de tv-serie LEGO® City Adventures.

De LEGO® City Marktplein speelset is super eenvoudig te bouwen. De set bevat een eenvoudig te volgen bouwhandleiding en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwgids met zoom- en draaifuncties helpt jonge LEGO bouwers al snel echte meesterbouwers te worden! Laat je inspireren door deze bouwset en creëer je eigen LEGO City avonturen!

LEGO City bouwsets stimuleren eindeloze creatieve rollenspellen met gebouwen boordevol functies, realistische speelgoedvoertuigen en grappige personages voor een plezierige bouw- en speelervaring. Bouw samen met vrienden en familie en maak je LEGO wereld nog groter en leuker!

Ben je op zoek naar cool speelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar? Deze LEGO® City Marktplein speelset is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. Het is perfect voor fans van de LEGO City tv-serie en kinderen die dol zijn op het bedenken van hun eigen stadsverhalen. Er zijn alleen basisbouwvaardigheden voor nodig.

Het stadhuis is 32 cm hoog, 27 cm breed en 15 cm diep. De tram is 12 cm hoog, 37 cm lang en 5 cm breed. De voertuigen, gebouwen en personages in deze set zitten in afzonderlijke zakjes, elk met hun eigen bouwinstructies. Zo kunnen kinderen, vrienden en gezinsleden gezellig samen bouwen.

Inclusief een gedrukte bouwhandleiding en Instructions PLUS – een interactieve bouwgids die beginnende bouwers helpt om echte meesterbouwers te worden. Instructions PLUS is beschikbaar in de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets.

LEGO® City stad sets zitten boordevol kleurrijke gebouwen, coole speelgoedvoertuigen en grappige personages die fantasierijk rollenspel stimuleren. Kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken in realistische omgevingen.

Alle LEGO® City speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen, waardoor alle LEGO stenen en onderdelen consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Laat je inspireren door LEGO® City en bouw je eigen creatieve wereld met de LEGO® City Marktplein speelset. Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met deze geweldige set!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 119.90 (10-11-2022) € 179.95 (30-06-2023) € 159.55

Ook aanbevolen:

foto van lego set60156

Jungle buggy

foto van lego set30370

Ocean Diver

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.