Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Elite politieboot transport 60272

Met de Lego City Elite Politieboot Transport (60272) set kunnen kinderen en volwassenen genieten van urenlang spannend speelplezier. Help politieagent luitenant Duke DeTain en Clara the Criminal in hun strijd tegen het kwaad. Bouw eenvoudig deze indrukwekkende set en maak gebruik van de interactieve bouwinstructies via de Lego Bouwinstructies-app. Deze set is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Combineer het met andere Lego sets voor nog meer speelmogelijkheden. Bestel nu en ontdek een wereld vol actie en avontuur!

Waar is LEGO Elite politieboot transport 60272 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
166
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-08-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60272
lego insiders punten icoon
150
punten

Lego Set 60272: de Ultimate Elite Politieboot Transport voor kinderen en volwassenen!

Ben je dol op het spelen van de alledaagse held? Met de nieuwe Lego City Elite Politieboot Transport (60272) set kun je ervaren hoe het is om een politieagent te zijn en de boeven te vangen! Word lid van luitenant Duke DeTain en Clara the Criminal, populaire personages uit de tv-serie Lego City Adventures, en beleef urenlang spannend speelplezier vol actie.

Deze Lego City Elite Politieset bevat een indrukwekkende gepantserde off-roader van de politie met een afkoppelbare trailer, een politieboot en een coole speedboot. Help Duke DeTain en zijn team bij het patrouilleren op het water en de weg en achtervolg Clara the Criminal - de keuze is aan jou! Beleef tal van avonturen en ontdek nieuwe geheimen met deze Lego City-set.

Eenvoudig en leuk om te bouwen

Maak indruk op je vrienden en bouw eenvoudig deze geweldige Lego City Elite Politieboot Transport (60272) set met behulp van de eenvoudige bouwinstructies die zijn inbegrepen. Als je hulp nodig hebt of als je je creativiteit wilt uitbreiden, kun je ook gebruikmaken van Instructions PLUS. Deze gratis Lego Bouwinstructies-app voor smartphones en tablets biedt interactieve bouwinstructies met ingebouwde zoom- en draaifuncties.

Een geweldig cadeau voor kinderen

Kinderen beleven tal van speelmogelijkheden met deze fantastische Lego City Elite Politieset! Bouw voertuigen, laat de politie patrouilleren en pak de boeven. Deze set is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder, en er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden nodig.

Combineer de Lego City Elite Politieboot Transport (60272) set met andere originele Lego speelgoedsets voor nog meer speelmogelijkheden of om ze ergens neer te zetten. De gepantserde off-roader is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed en biedt toegang tot de minifiguur van Duke DeTain. De politieboot is ca. 3 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed.

Inclusief gratis bouw- en instructieapp

Deze Lego City Elite Politieboot Transport (60272) set wordt geleverd met een gedrukte bouwhandleiding en instructies PLUS (onderdeel van de Lego Bouwinstructies-app), zodat beginnende bouwers echte meesterbouwers kunnen worden. Met deze interactieve bouwgids kan je fantasie de vrije loop nemen en verbeter je je bouwvaardigheden.

Lego City: boordevol spannende functies

De Lego City Elite Politieset biedt tal van spannende speel- en bouwervaringen, met realistische voertuigen, leuke personages en fantasierijk, onbegrensd rollenspel. Lego stenen en onderdelen worden gemaakt om aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen te voldoen. Dit zorgt ervoor dat de sets consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.

Koop nu de Lego City Elite Politieboot Transport (60272) set en ontdek een wereld vol actie en avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60350

Onderzoeksstation op de maan

foto van lego set60197

Passagierstrein

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.