Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Elite Politie achtervolging boorder 60273

De LEGO City Elite Politie achtervolging boorder (60273) is een te gekke speelset vol actie voor kinderen vanaf 5 jaar.
Met een gepantserde politiewagen, een krachtige mijnbouwboor en figuren van Sam Grizzled en Hacksaw Hank, biedt deze set eindeloos speelplezier.
Combineer de set met andere LEGO City sets voor nog meer creatieve avonturen.
Bestel vandaag nog en ontdek de spannende wereld van LEGO City!

Waar is LEGO Elite Politie achtervolging boorder 60273 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
179
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-08-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60273
lego insiders punten icoon
150
punten

Sta klaar om boeven te vangen met de LEGO City Elite Politie achtervolging boorder (60273)! Deze te gekke set is perfect voor kinderen die dol zijn op speelgoedauto's en fans zijn van de spannende LEGO City tv-serie. Met een gepantserde politiewagen en een krachtige mijnbouwboor, plus figuren van de beroemde Sam Grizzled en de boef Hacksaw Hank, is deze set de ultieme uitdaging voor jonge bouwers die op zoek zijn naar een avontuurlijke speelervaring.

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en is ontworpen om de fantasie van kinderen te stimuleren. Door scenario's uit het echte leven na te spelen, kunnen kinderen eindeloos plezier beleven aan deze spannende set. De set bevat een eenvoudig te volgen bouwhandleiding en Instructions PLUS – een interactieve bouwgids die kinderen helpt om echte meesterbouwers te worden!

De Elite Politiespeelsets behoren tot het LEGO City universum en bieden een spannende bouw- en speelervaring. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en spannende scenario's bedenken met modellen en personages die het echte leven op een leuke en fantasierijke manier weergeven. Combineer de personages en auto's in deze set met andere originele LEGO speelsets om zo je eigen unieke creaties te vormen om mee te spelen of ergens neer te zetten.

De politiewagen van Sam Grizzled is ca. 4 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed. De mijnbouwboor van Hacksaw Hank is ca. 5 cm hoog, 17 cm lang en 6 cm breed. Er zijn geen batterijen nodig - dit coole speelgoed wordt aangedreven door de verbeelding van kinderen, dus het spelen kan meteen beginnen!

Deze politieset is een geweldig cadeau voor de decembermaand, een verjaardag of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes van 5 jaar en ouder die dol zijn op fantasierijk spel. Er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden voor nodig. De gedrukte bouwhandleiding en Instructions PLUS - onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets - helpen je bij het bouwen van deze te gekke set.

LEGO® City Elite Politiesets bevatten gebouwen vol leuke functies, coole voertuigen en grappige personages die fantasierijk rollenspel stimuleren. Kinderen kunnen hun eigen levensechte verhalen en spannende avonturen bedenken. Alle LEGO® City speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen. Alle LEGO stenen en onderdelen zijn consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, de LEGO City Elite Politie achtervolging boorder (60273) speelset biedt eindeloos speelplezier boordevol actie voor kinderen van alle leeftijden. Bestel deze te gekke set vandaag nog en ontdek de spannende wereld van LEGO City!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60300

Wildlife Rescue ATV

foto van lego set5007369

Stop the Fire!

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.