Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Elite Politie vuurtoren aanhouding 60274

Met LEGO set 60274 kunnen kinderen vanaf 5 jaar spannende avonturen beleven.
De set bevat een vuurtoren, een helikopter, een vlot en figuren uit de LEGO tv-serie.
Met de bouwinstructies in de doos of de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen gemakkelijk beginnen met bouwen.
Deze speelset is een geweldig cadeau voor LEGO City fans en stimuleert de ontwikkeling van fysieke vaardigheden.
Bestel nu en begin met bouwen en spelen!

Waar is LEGO Elite Politie vuurtoren aanhouding 60274 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
189
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-08-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60274
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom bij LEGO® City Elite Politie! Hier bij LEGO weten we dat kinderen van actie houden en hun fantasie graag de vrije loop laten. Met de Elite Politie vuurtoren aanhouding (60274) bouwset kunnen kinderen vanaf 5 jaar fantasierijke rollenspellen bedenken gebaseerd op situaties uit het echte leven. Een ideale kennismaking met de spannende LEGO City wereld!

Deze speelset bevat alle ingrediënten voor spannende avonturen boordevol actie. Je vindt een speelgoedvuurtoren, politieverkenningshelikopter en geïmproviseerd vlot – alles wat je nodig hebt om de beste avonturen te beleven. Met de figuren van Rooky Partnur en Vito uit de LEGO tv-serie en een hongerige haai wordt het nog leuker!

Als je deze LEGO City bouwspeelgoedset hebt, kan het bouw- en speelplezier direct beginnen! Je kunt de bouwinstructies in de doos volgen of onlinegaan en Instructions PLUS downloaden, onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwhandleiding met geweldige zoom- en draaifuncties maakt van beginnende LEGO bouwers al snel echte meesterbouwers!

LEGO City Elite politiesets bieden kinderen een spannende bouw- en speelervaring met coole speelgoedvoertuigen en grappige personages die het echte leven op een leuke en fantasierijke manier weerspiegelen. De Elite Politie vuurtoren aanhouding (60274) speelset is een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid voor LEGO City fans en jongens en meisjes die van rollenspellen boordevol actie houden.

Met deze set kunnen kinderen hun eigen unieke creaties bouwen om mee te spelen of ergens neer te zetten. De vuurtoren is ca. 14 cm hoog, 9 cm breed en 4 cm diep. De helikopter van Rooky Partnur is ca. 9 cm hoog, 21 cm lang en 16 cm breed. Het bouwen van deze speelset bevordert de ontwikkeling van belangrijke fysieke vaardigheden en vergroot het zelfvertrouwen van kinderen.

Batterijen zijn niet nodig. Dit LEGO bouwspeelgoed wordt aangedreven door kleine kinderen met een grote fantasie. De set bevat een eenvoudig te volgen gedrukte bouwhandleiding en Instructions PLUS – een interactieve bouwgids voor beginnende bouwers. De LEGO City bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen, wat betekent dat alle LEGO stenen en onderdelen consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.

LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, als je op zoek bent naar cool speelgoed voor kinderen van 5 jaar en ouder, is de Elite Politie vuurtoren aanhouding (60274) speelset de perfecte keuze. Laat je fantasie de vrije loop en beleef spannende avonturen samen met Rooky Partnur, Vito en de hongerige haai. Bestel nu de LEGO City Elite Politie vuurtoren aanhouding (60274) speelset en begin met bouwen en spelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60310

Kip stuntmotor

foto van lego set60145

Buggy

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.