Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politiehelikopter 60275

De LEGO City Politiehelikopter (60275) is een speelset voor kinderen vanaf 4 jaar.
Het bevat een politiehelikopter met ronddraaiende rotors en een waterscooter.
De set wordt geleverd met minifiguren van een politieagent en een boef, handboeien, bankbiljetten en biedt eindeloze avonturen.
De set is eenvoudig te bouwen en stimuleert motorische vaardigheden en creativiteit.
Het is een geweldig cadeau voor LEGO City fans van 4 jaar en ouder.

Waar is LEGO Politiehelikopter 60275 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 7.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 7.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 9.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
51
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60275
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak kennis met de LEGO City Politiehelikopter (60275), een must-have voor rollenspelspelers en bouwers van alle leeftijden! Deze speelset bevat een stevige politiehelikopter met ronddraaiende rotors en een coole waterscooter om de boeven te vangen. Het beste van alles is dat deze set wordt geleverd met minifiguren van een politieagent en een boef, handboeien, bankbiljetten, en een vleugje fantasie voor eindeloze avonturen.

Speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar, is deze 4+ bouwset eenvoudig in elkaar te zetten met de gedrukte bouwinstructies en de speciale startsteen. Daarnaast is er ook nog de gratis LEGO Bouwinstructies app waarmee kinderen toegang krijgen tot Instructions PLUS – een interactieve bouwhandleiding met zoom- en draaifuncties waarmee LEGO bouwen kinderspel wordt.

Het LEGO City universum biedt kinderen een spannende bouw- en speelervaring met realistische modellen en grappige personages die de echte wereld op een fantasierijke manier nabootsen. Deze speelset is eenvoudig te bouwen en laat kinderen op een leuke manier kennismaken met dit geweldige LEGO universum waar jongens en meisjes van alle leeftijden eindeloos creatief kunnen spelen.

Wat zit er in deze geweldige doos? Een stevige politiehelikopter, een boevenwaterscooter, 2 bankbiljetten, plus minifiguren van een politieagent en boef. Je hebt alleen je eigen fantasie nodig voor de eindeloze mogelijkheden!

De politiehelikopter beschikt over een cockpit met ruimte voor een minifiguur, ronddraaiende rotors, en een romp die open kan voor de gevangengenomen boef. Kinderen kunnen de boef met haar gestolen bankbiljetten aan de waterscooter bevestigen. Het is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden voor LEGO City fans, en een ideale introductie tot het LEGO City universum voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar.

Naast dat deze set geweldig is om mee te spelen, is hij ook nog eens educatief. Het bouwen van de set stimuleert de motorische vaardigheden en de fijne motoriek van kinderen, terwijl ze gebruik maken van hun fantasie en creativiteit.

Met een hoogte van ca. 8 cm, een lengte van 12 cm en een breedte van 5 cm is de helikopter groot genoeg om de LEGO City politiepiloot te huisvesten. De helikopter bevat ook een decoratieve politietegel en een zoeklicht waarmee je de boeven op hun vlucht kunt opsporen.

Deze 4+ speelset wordt geleverd met eenvoudige gedrukte en digitale bouwinstructies en een speciale startsteen, waardoor zelfs beginnende bouwers helemaal zelf hun LEGO speelgoed kunnen bouwen.

LEGO City politiespeelsets bevatten kleurrijke gebouwen, coole speelgoedvoertuigen, en grappige personages voor urenlang creatief bouwplezier en fantasierijk spel.

Alle LEGO stenen en onderdelen worden gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen, zodat ze consistent, compatibel, en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958.

De LEGO City Politiehelikopter (60275) is grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strikte veiligheidsnormen. Dus waar wacht je nog op? Vlieg samen met de LEGO City politie naar de plaats delict en vang die boeven!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.98 (15-06-2023) € 9.99 (13-07-2022) € 8.49

Ook aanbevolen:

foto van lego set60064

Arctic bevoorradingsvliegtuig

foto van lego set60411

Brandweerhelikopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.