Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politie patrouilleboot 60277

Met LEGO set 60277 kun je je eigen LEGO City Politie set bouwen en spannende achtervolgingen op het water naspelen.
De set bevat een drijvende politie patrouilleboot met indrukwekkende functies, een gedetailleerd controlestation, een surveillancedrone en vijf minifiguren.
De set is eenvoudig te bouwen en bevat bouwinstructies en de LEGO Bouwinstructies app.
Perfect cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar die van spanning en avontuur houden.

Waar is LEGO Politie patrouilleboot 60277 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 29.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
276
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
60277
lego insiders punten icoon
375
punten

Met LEGO set 60277 kun je nu je eigen LEGO City Politie set bouwen en de spannendste achtervolgingen op het water naspelen! Met deze stoere drijvende politie patrouilleboot kun je boeven opsporen en vangen, en dat allemaal met behulp van indrukwekkende functies. Deze set zit namelijk boordevol coole onderdelen, waaronder een gedetailleerd controlestation en een surveillancedrone. Door de patrouilleboot te lanceren met behulp van de hendel, kunnen kinderen met behulp van het netkanon de miniduikboot van de boeven vangen. Daarnaast biedt deze set genoeg inspiratie voor allerlei creatieve rollenspellen, dankzij de vijf minifiguren aan boord, waaronder Gracie Goodhart, Frankie Lupelli en Hacksaw Hank uit de tv-serie LEGO City Adventures.

De set is daarnaast heel eenvoudig te bouwen en bevat gemakkelijk te volgen bouwinstructies en Instructions PLUS – onderdeel van de LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwgids met zoom- en draaifuncties helpt beginnende LEGO bouwers om al snel echte meesterbouwers te worden! Ook is deze set het perfecte cool kinderspeelgoed voor elk kind dat van spanning en avontuur houdt. LEGO City speelsets bieden namelijk spannende speelscenario's die het echte leven op een leuke, fantasierijke manier weergeven met realistische voertuigen en inspirerende personages.

Kinderen kunnen met deze drijvende patrouilleboot van de politie scènes uit de tv-serie LEGO City Adventures naspelen. De set zit boordevol coole functies en leuke minifiguren van personages uit de LEGO® City tv-serie. Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een drijvende politieboot te bouwen met een controlestation en gevangeniscel, plus een drone, scubascooter, miniduikboot, personages uit de LEGO® City tv-serie en een figuur van een haai.

Je kunt met deze speelgoedboot op het water varen, het netkanon afvuren om de boeven te vangen, de scubascooter te water laten door een hendel over te halen en allerlei spannende verhalen bedenken met de personages uit de LEGO City tv-serie. De set is niet alleen heel erg leuk om mee te spelen, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van kinderen. Deze LEGO City Politie patrouilleboot (60277) speelset is een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 5 jaar. Er zijn alleen basisbouwvaardigheden voor nodig.

De speelgoedboot is ca. 13 cm hoog, 33 cm lang en 12 cm breed, groot genoeg voor urenlange avonturen op het water! Inclusief LEGO accessoires: een bankkluis met goudstaven en een uitrusting voor de minifiguur van een politieduiker. Met gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS – een interactieve handleiding voor beginnende bouwers. Instructions PLUS maakt deel uit van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets.

LEGO City politiesets bevatten gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen en leuke personages die eindeloos creatief plezier stimuleren en helpen de fysieke vaardigheden en het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten tijdens het bouwen en spelen. Alle LEGO stenen en onderdelen worden gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen zodat ze consistent, compatibel en leuk zijn om mee te bouwen – en dat is al zo sinds 1958. LEGO City bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strenge veiligheidsnormen.

Kortom, met LEGO set 60277 kun je eindeloos speelplezier beleven. De set zit boordevol coole features en is perfect voor kinderen die van spanning en avontuur houden. Met deze stoere patrouilleboot kun je de mooiste achtervolgingen op het water naspelen en de spannendste avonturen beleven. De set is heel eenvoudig te bouwen en bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Bestel dus snel deze set en ga op avontuur met de stoere LEGO City Politie!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.98 (15-06-2023) € 49.99 (15-07-2022) € 45.30

Ook aanbevolen:

foto van lego set60323

Stuntvliegtuig

foto van lego set60405

Reddingshelikopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.