Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kleine bluswagen 60279

De LEGO City Kleine Bluswagen (60279) is een leuke en makkelijk te bouwen set, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Het bevat een brandweerwagen met ploeg en brandslang, vlammende LEGO boomstammen en een brandweerman minifiguur.
Kinderen kunnen de wagen besturen, het vuur blussen en hun fantasie de vrije loop laten.
Deze set is een perfect cadeau voor kinderen die willen ervaren hoe het is om een echte held te zijn.
Bestel nu en laat je kinderen een avontuurlijke wereld vol creativiteit en fantasie beleven!

Waar is LEGO Kleine bluswagen 60279 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 6.9801-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
87
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60279
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak je klaar voor actie met de LEGO City Kleine Bluswagen (60279) speelset! Laat je kinderen de helden van de dag zijn door als brandweerman uit te rukken naar een noodsituatie en het vuur te bestrijden. Met deze prachtige set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Ze kunnen de truck besturen door deze naar links of rechts te draaien, de brandende boomstammen wegduwen met de ploeg en waterelementen schieten om het vuur te doven. Met een echte LEGO City brandweerman ter plaatse wordt dit bouwspeelgoed nog realistischer!

De LEGO City Kleine Bluswagen (60279) is leuk en makkelijk te bouwen. De set bevat gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS, een interactieve bouwhandleiding met geweldige zoom- en draaifuncties. Beginnende LEGO bouwers krijgen hiermee de kans om meesterbouwers te worden in een handomdraai.

Met LEGO City brandweersets beleven kinderen onbegrensde avonturen met speelscenario's boordevol actie. Het uitgebreide assortiment gebouwen, realistische voertuigen en leuke personages neemt kinderen mee naar een wereld vol creativiteit en fantasie. Ze kunnen hun eigen avonturen bedenken met situaties die lijken op het echte leven.

Deze speelgoedbrandweertruck is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. In de doos zitten een stuurbare brandweerwagen met een ploeg en een brandslang, vlammende LEGO boomstammen en een minifiguur van een brandweerman met een coole helm. Kinderen kunnen de speelgoedbrandweerwagen besturen door deze naar links of rechts te duwen, de LEGO vlammen aan de kant vegen met de ploeg en waterelementen schieten uit de noppen schietende blusslang om het vuur te doven.

Eenmaal gebouwd is de kleine bluswagen ca. 6 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed. Deze LEGO brandweerspeelset is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid. De set is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar en er zijn alleen basisbouwvaardigheden voor nodig. Inclusief LEGO accessoires zoals een megafoon, een brandweerhelm en boomstammen met vlammen.

Alle LEGO City onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Veiligheid staat voorop bij LEGO en daarom worden alle stenen en onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, wil je je kinderen laten ervaren hoe het is om een echte held te zijn en noodsituaties te bestrijden? Dan is de LEGO City Kleine Bluswagen (60279) speelset het perfecte cadeau voor hen! Bestel nu en laat je kinderen een avontuurlijke wereld vol creativiteit en fantasie ervaren!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.98 (01-08-2022) € 15.99 (30-07-2022) € 13.25

Ook aanbevolen:

foto van lego set60315

Mobiele commandowagen politie

foto van lego set60205

Treinrails

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.