Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Reddingshelikopter 60281

De LEGO City Reddingshelikopter (60281) is een speelset gebaseerd op de LEGO City Adventures TV-serie.
Het bevat een helikopter, motor en energiecentrale met vlammen.
Kinderen kunnen de vlammen blussen met waterkanonnen op de helikopter en rollenspellen spelen met de 3 minifiguren.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en eenvoudig te bouwen met duidelijke instructies.
De set biedt urenlang speelplezier en is een geweldig cadeau.
Bestel vandaag nog en beleef spannende avonturen!

Waar is LEGO Reddingshelikopter 60281 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 14.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 22.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 22.9501-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
212
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60281
lego insiders punten icoon
225
punten

De LEGO® City Reddingshelikopter (60281) is de ultieme speelset voor fans van LEGO City Adventures TV-serie. Het bevat een helikopter, motor en energiecentrale met stapelbare LEGO vlammen voor een grote brand. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en de vlammen blussen met de waterkanonnen op de helikopter en allerlei rollenspellen spelen met de 3 minifiguren, waaronder een arbeider, helikopterpiloot en Clemmons, de held uit de LEGO City TV-serie.

Deze coole LEGO set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar en is zeer eenvoudig te bouwen dankzij de duidelijke bouwinstructies in de doos. Maar er is meer! Kinderen kunnen ook de gratis LEGO Bouwinstructies app downloaden die Instructions PLUS bevat, een interactieve bouwhandleiding met geweldige zoom- en draaifuncties die van beginnende LEGO bouwers echte meesterbouwers kunnen maken!

Met deze Reddingshelikopter set kunnen kinderen hun eigen heldhaftige reddingsoperaties uitvoeren en de stad veilig houden. De LEGO City brandweersets zijn zeer populaire bouw- en speelsets die kinderen urenlang speelplezier bieden. Met daarin gebouwen, realistische voertuigen en grappige personages voor fantasierijke rollenspellen, zijn de LEGO City brandweersets een geweldig cadeau voor creatieve kinderen.

De LEGO® City Reddingshelikopter (60281) speelset bevat alles wat kinderen nodig hebben om een speelgoedhelikopter, motor, energiecentrale en LEGO® brand te bouwen, plus 3 minifiguren, waaronder Clemmons uit de tv-serie LEGO City Adventures! Kinderen kunnen de LEGO® vlammen op elkaar stapelen tot één groot vuur en dit vervolgens 'blussen' met de waterkanonelementen van de helikopter. Ze kunnen allerlei verhalen naspelen uit de tv-serie LEGO City Adventures terwijl ze de stad veilig houden.

De Reddingshelikopter (60281) is een ideaal cadeau voor elke gelegenheid en biedt LEGO® City fans en kinderen vanaf 5 jaar die graag fantasieverhalen verzinnen urenlang speelplezier. Er zijn alleen basisbouwvaardigheden voor nodig en eenmaal gebouwd is de helikopter ca. 10 cm hoog, 26 cm lang en 9 cm breed! De set wordt geleverd met LEGO® accessoires zoals een brancard (die je kunt opbergen in het ruim van de helikopter), een brandweerhelm, een moersleutel en een veiligheidshelm.

Met eenvoudig te volgen gedrukte instructies en Instructions PLUS, een interactieve bouwhandleiding voor beginnende bouwers, is de Reddingshelikopter set een geweldig cadeau voor kinderen die van LEGO houden! LEGO® City brandweersets stimuleren fantasierijke rollenspellen met gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen, grappige personages en omgevingen die het echte leven op een leuke en fantasierijke manier nabootsen. Alle LEGO® City onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. En, last but not least, alle LEGO® onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Als jij die ene Lego-fan bent die van alles wilt verzamelen, dan mag de Reddingshelikopter (60281) niet ontbreken in jouw collectie! Bestel hem vandaag nog en beleef samen met je vrienden of familie spannende avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.98 (15-06-2023) € 29.99 (13-07-2022) € 24.11

Ook aanbevolen:

foto van lego set60054

Lantaarn reparatietruck

foto van lego set60250

Postvliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.