Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vakantiecamper 60283

De LEGO set 60283, de LEGO City Vakantiecamper, brengt de vakantieplezier naar jou toe! Deze set bevat een gemeubileerde camper met een keukentje en slaapplekken.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, wordt deze set geleverd met een eenvoudige bouwgids en Instructions PLUS.
Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan en eindeloze kampeeravonturen beleven met het hele gezin.
Deze set stimuleert creatief spel en helpt bij de ontwikkeling van fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen.
Compatibel en veilig, geniet van eindeloos speelplezier met deze LEGO set!

Waar is LEGO Vakantiecamper 60283 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 16.7519-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 21.919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
190
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60283
lego insiders punten icoon
150
punten

Reis met je fantasie naar de mooiste plekken met de LEGO® City Vakantiecamper (60283) speelset! Deze set brengt de vakantie naar jou toe, dankzij de realistische functies in de camper die het speelplezier verhogen. De camper beschikt over een gemeubileerd interieur met een gezellig keukentje en slaapplekken. Zo beleef je eindeloos veel avonturen met het hele gezin. Het is tijd om de mooiste plekken te ontdekken, waar wacht je nog op?!

Creatief bouwplezier voor kinderen

Deze speelset is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en bevat een eenvoudige gedrukte bouwgids en Instructions PLUS. Deze interactieve bouwhandleiding maakt deel uit van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Handig, want deze app bevat zoom- en draaifuncties waarmee bouwen met LEGO een makkie wordt! Met deze handleiding begeleiden we kinderen bij het bouwen van de set en zo kunnen ze er meer plezier aan beleven. Echte meesterbouwers in spe!

Reis naar talloze bestemmingen

Met de LEGO® City Vakantiecamper set kunnen kinderen overal heenreizen waar hun fantasie hen brengt. De set is een perfect cadeau voor jongens en meisjes en bevat alles wat ze nodig hebben voor het bouwen van een geweldige camper met diverse leuke details. De vakantiecamper heeft een tafel, een keukentje en een slaapgedeelte. Het dak en een van de zijkanten van de camper kunnen open, zodat kinderen overal goed bij kunnen. Bovendien wordt de set geleverd met minifiguren van een moeder, vader en een schattige babyfiguur. Nu kunnen kinderen eindeloos kampeerplezier beleven met het hele gezin.

Laat je fantasie de vrije loop!

De LEGO® City Geweldige voertuigen sets zijn erg populair bij kinderen. Ze ontdekken hiermee allerlei coole voertuigen en bedenken leuke verhalen die het echte leven nabootsen. Deze set is hier absoluut geen uitzondering op! Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan en hun eigen kampeeravonturen bedenken. De set is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen die van modelvoertuigen en rollenspelspeelgoed houden. Voor deze speelgoedcamper zijn alleen basisbouwvaardigheden nodig.

Ontwikkel je naast plezier ook zelfvertrouwen

De LEGO® City Geweldige voertuigen avonturenspeelsets bevatten realistische voertuigen en leuke personages die creatief spel met een open einde stimuleren en helpen de fysieke vaardigheden en het zelfvertrouwen van jonge kinderen te ontwikkelen. Alle LEGO® City onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Ook zijn ze veilig voor kinderen om mee te spelen, omdat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Met deze LEGO set heb je eindeloos speelplezier en kunnen de mooiste vakantieavonturen worden beleefd! Ga op ontdekking met de LEGO® City Vakantiecamper en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.90 (12-04-2023) € 21.90 (19-07-2024) € 17.02

Ook aanbevolen:

foto van lego set60337

Passagierssneltrein

foto van lego set60119

Veerpont

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.