Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wegenbouwtruck 60284

De LEGO City Wegenbouwtruck (60284) is een bouwset die geschikt is voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar.
Het bevat een voorlader, verkeerskegels, een bord voor wegwerkzaamheden en een schep.
De set bevat ook een minifiguur van een wegwerker en een rattenfiguur.
De set is ontworpen voor creatief spel en kan eenvoudig worden gebouwd dankzij de speciale startsteen en gedrukte instructies.
Met de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen interactieve bouwinstructies gebruiken.
De set stimuleert samen bouwen en spelen, ontwikkelt vaardigheden en is veilig en compatibel.
Bestel nu en beleef urenlang plezier!

Waar is LEGO Wegenbouwtruck 60284 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 7.9901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 7.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
58
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60284
lego insiders punten icoon
75
punten

LEGO City Wegenbouwtruck (60284): Perfect voor spannend bouw- en speelplezier voor jongeren en volwassenen!

Heb je ooit gedroomd van een stoere wegwerker te zijn? Dan is nu je kans met de LEGO City Wegenbouwtruck (60284)! Deze set is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar die plezier willen hebben en fantasierijk willen spelen met deze stoere bouwset. De set bevat een voorlader met kantelbare laadschop, een kruiwagen, verkeerskegels, een bord voor wegwerkzaamheden en een schep. En dat is nog niet alles! De set wordt ook geleverd met een LEGO City minifiguur van een wegwerker en een rattenfiguur die je kunt toevoegen aan je speelplezier.

De set is ontworpen voor creatief, zelfstandig spel gebaseerd op het echte leven. De set is ideaal om kinderen te laten kennismaken met de spannende wereld van LEGO® City. De set is ontworpen voor bouw- en speelplezier voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar en is eenvoudig te bouwen dankzij de speciale startsteen en de gedrukte instructies. Bovendien kun je in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets Instructions PLUS vinden: een interactieve bouwgids met geweldige zoom- en draaifuncties waarmee bouwen kinderspel wordt.

LEGO City Geweldige Voertuigen sets zijn er in verschillende soorten en maten met spannende voer-, vaar- en vliegtuigen met een heleboel functies. Kinderen kunnen klassieke voertuigen ontdekken en verhalen bedenken die het echte leven op een leuke, fantasierijke manier weerspiegelen. LEGO City Wegenbouwtruck (60284) speelset is daar een perfect voorbeeld van!

Laat je fantasie de vrije loop en beleef urenlang plezier met deze eenvoudige bouwset. Kinderen kunnen delen van de weg afzetten met het bord en de verkeerskegels, de laadschop vullen en kantelen en allerlei leuke scenario's naspelen met de minifiguur van een wegwerker en de rattenfiguur. En als de set eenmaal gebouwd is, is de truck ongeveer 8 cm hoog, 8 cm lang en 6 cm breed. De set is ook voorzien van accessoires zoals een veiligheidshelm voor de wegwerker.

Met LEGO City 4+ sets ontdekken kinderen en volwassenen hoe leuk het is om samen te bouwen en te spelen. Dankzij de speciale startstenen en eenvoudige bouwinstructies ontwikkelen kinderen stap voor stap belangrijke vaardigheden. Bovendien helpen LEGO® City Geweldige Voertuigen sets kinderen om hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen met gebouwen boordevol leuke functies, realistische voertuigen en grappige personages die zelfstandig, onbegrensd spelen stimuleren.

LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® City stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke speelset voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Met de LEGO City Wegenbouwtruck (60284) set wordt je fantasie de enige beperking! Kloppen de instructies voor deze set niet helemaal? Download dan de gratis LEGO Bouwinstructies app en krijg Instructions PLUS: een interactieve bouwgids met geweldige zoom- en draaifuncties waarmee bouwen kinderspel wordt. Bestel nu de LEGO City Wegenbouwtruck (60284) set en beleef urenlang plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.98 (15-06-2023) € 9.99 (16-04-2024) € 8.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set60265

Oceaan Onderzoeksbasis

foto van lego set60146

Stunttruck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.