Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sportwagen 60285

Met de LEGO® City Sportwagen (60285) kunnen kinderen vanaf vijf jaar genieten van het bouwen van een indrukwekkende sportauto met aerodynamische carrosserie, verstelbare spoiler en gedetailleerde cabine.
Deze bouwset biedt kinderen de mogelijkheid om de spannende wereld van LEGO City te ontdekken en ontwikkelt hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen.
De sportwagen is ca.
4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed en kan worden gebouwd met behulp van eenvoudige instructies en Instructions PLUS.
Bestel nu op onze website en ervaar het plezier van het bouwen en spelen met LEGO City Geweldige voertuigen sets.

Waar is LEGO Sportwagen 60285 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 12.9901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 23.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
89
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60285
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij een autoliefhebber in hart en nieren? Dan is deze LEGO® City Sportwagen (60285) helemaal jouw ding. Dit voertuig is tot de nok toe vol geweldige ontwerpdetails, zodat jij helemaal opgaat in je fantasiewereld. Zo heeft deze sportwagen een aerodynamische carrosserie, een afneembaar dak, een verstelbare spoiler en zwarte sportvelgen met banden met extra veel grip. Daarnaast heeft het voertuig een gedetailleerde cabine voor de bestuurder, zodat jij je helemaal kunt inleven in je rol als coureur. Race over de snelweg en ervaar hoe het voelt om in een sportwagen te rijden!

Met deze LEGO City sportauto doe jij de kinderen vanaf vijf jaar de grootste verrassing cadeau. Met behulp van de brick-building instructies in de doos bouwen ze gemakkelijk deze indrukwekkende sportauto. Ook leuk is dat de bouwhandleiding te downloaden is als onderdeel van de LEGO bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwhandleiding met zoom- en draaifuncties maakt van beginnende LEGO bouwers al snel echte meesterbouwers.

LEGO City speelsets bieden kinderen de mogelijkheid om te ontdekken en te spelen met allerlei realistische machines en voertuigen. Daarmee ontwikkelen ze spelenderwijs hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen, terwijl ze zich ook kunnen inleven in hun favoriete rollen. Bijvoorbeeld die van autoliefhebber in een fantastische sportwagen!

Met deze LEGO® City Sportwagen (60285) bouwset krijgen kinderen vanaf vijf jaar de kans om kennis te maken met de spannende LEGO City wereld. Dat begint natuurlijk met het bouwen van deze indrukwekkende sportauto uit de serie LEGO City Geweldige voertuigen. Deze set heeft plek achter het stuur voor de inbegrepen minifiguur. Het geweldige ontwerp heeft een opvallende carrosserie, een verstelbare speelgoedspoiler, sportieve zwarte velgen en banden met extra veel grip. Daarnaast is er een gedetailleerde getinte cabine met een zitplaats voor de minifiguur van de bestuurder.

Als je kinderen een cadeau voor hun verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid wilt geven, dan is deze LEGO® City Sportwagen (60285) bouwset een geweldige keuze. Eenmaal gebouwd is de sportwagen ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed. Aangedreven door de fantasie van kinderen, kan het speelplezier meteen beginnen zodra de zakjes met stenen open zijn. En met de eenvoudige gedrukte instructies en Instructions PLUS - een interactieve bouwhandleiding voor beginnende bouwers - kunnen kinderen al snel net zulke goede bouwers worden als jij!

Zet de creativiteit van kinderen in de hoogste versnelling met de LEGO® City Geweldige voertuigen sets. Deze voertuigen en personages stimuleren fantasierijk speelplezier en helpen kinderen bij het ontwikkelen van hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen. De onderdelen van LEGO® voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - en dat is al zo sinds 1958. LEGO® City stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen!

Dus, of je nu een jongen, meisje of volwassene bent en een passie hebt voor coole auto's, deze LEGO® City Sportwagen (60285) bouwset is een inspirerend voertuig voor fantasierijke rollenspellen. Haast je naar de winkel of bestel het op onze website en ervaar het plezier van het bouwen en spelen met LEGO® City Geweldige voertuigen sets. En wie weet? Misschien word jij wel de volgende grote coureur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (24-05-2023) € 24.99 (03-05-2024) € 23.26

Ook aanbevolen:

foto van lego set60227

Ruimtestation op de maan

foto van lego set60071

Hovercraft arrestatie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.