Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tractor 60287

Maak kennis met de LEGO City Tractor (60287) speelset.
Bouw je eigen speelgoedtractor met realistische functies en beleef avonturen op de boerderij.
Inclusief boer, dochter, konijn, hooibalen en groenten.
Combineer met andere LEGO sets voor nog meer speelplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Waar is LEGO Tractor 60287 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 16.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 20.919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
148
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60287
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak kennis met de LEGO® City Tractor en laat je creativiteit bloeien! Met deze stoere speelset kun je allerlei realistische avonturen beleven op de boerderij. De tractor heeft grote achterwielen en een kantelbare laadschop die omhoog kan. Samen met de boer, zijn dochter en het schattige konijntje kun je de mooiste verhalen verzinnen en naspelen. Ook zitten er 2 hooibalen en een krat groenten bij om de boerderij nog completer te maken.

Vanaf 5 jaar kun je al aan de slag met deze geweldige LEGO set. De bouwinstructies zijn eenvoudig te volgen en je kunt ook Instructions PLUS downloaden, onderdeel van de LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Zo kun je na het bouwen nóg meer plezier beleven aan deze set. De interactieve bouwhandleiding met zoom- en draaifuncties helpt beginnende bouwers om echte meesterbouwers te worden en hun creativiteit de vrije loop te laten.

LEGO City Geweldige voertuigen sets bieden kinderen realistische voertuigen en machines en leuke personages voor fantasierijk spel, waarbij ze spelenderwijs hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen ontwikkelen. Deze klassieke LEGO City Tractor (60287) speelset is een indrukwekkende introductie tot de spannende LEGO City wereld voor jongens en meisjes van 5 jaar en ouder.

De LEGO City Tractor set is ook nog eens heel compleet. Wat zit er allemaal in de doos? Alles wat je nodig hebt om een coole speelgoedtractor te bouwen met diverse realistische functies, plus 2 hooibalen, een krat met groente-elementen, minifiguren van een boer en zijn dochter en een konijnenfiguur. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk allerlei avonturen op de boerderij.

Zodra de tractor gebouwd is, kun je nog meer plezier beleven door de set te combineren met andere LEGO sets. Zo kun je je eigen LEGO boerderij bouwen en nog meer realistische avonturen beleven. De LEGO City Geweldige voertuigen Tractor is een ideaal cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar.

Wanneer de tractor gebouwd is, is deze ca. 10 cm hoog, 17 cm lang en 7 cm breed. De set wordt geleverd met accessoires zoals een krat met pompoen, appel en wortels, plus 2 hooibalen. Naast gedrukte instructies krijg je ook Instructions PLUS – een interactieve bouwhandleiding voor kinderen. Instructions PLUS maakt deel uit van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets.

Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Met LEGO City Geweldige voertuigen sets stimuleer je creatief spel en help je kinderen om hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen met voertuigen en scenario's die het echte leven op een leuke en spannende manier nabootsen.

Haal de LEGO City Tractor set nu in huis en laat je creativiteit de vrije loop. Ga op avontuur op de boerderij en beleef allerlei spannende verhalen met de boer, zijn dochter en het schattige konijntje. Of combineer deze set met andere LEGO sets en bouw je eigen LEGO boerderij. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (03-10-2023) € 20.90 (19-07-2024) € 17.30

Ook aanbevolen:

foto van lego set60168

Zeilboot reddingsactie

foto van lego set60190

Poolijsglider

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.