Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Racebuggytransport 60288

LEGO set 60288 is een geweldige speelset voor raceavonturen.
Het bevat een terreinwagen met aanhanger voor het vervoeren van een stuurbare Baja racebuggy.
Met 2 minifiguren ben je klaar om te racen en te winnen! De set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en bevat eenvoudige bouwinstructies.
Combineer het met andere LEGO sets voor nog meer actie.
Het is een perfect cadeau voor jongens en meisjes.

Waar is LEGO Racebuggytransport 60288 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 1517-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9917-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
210
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60288
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij klaar voor supersnelle raceavonturen? Dan mag LEGO® City Racebuggytransport (60288) absoluut niet ontbreken in jouw LEGO-collectie! Deze geweldige speelset van LEGO bevat een terreinwagen met aanhanger voor het vervoeren van de stuurbare Baja racebuggy. Met de 2 minifiguren van coureurs ben jij helemaal klaar om alle races te winnen!

Deze coole speelgoedset is perfect voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Met de eenvoudige bouwinstructies en Instructions PLUS wordt bouwen met LEGO stenen echt kinderspel. De interactieve bouwgids maakt deel uit van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en bevat zoom- en draaifuncties waarmee bouwen nog leuker wordt.

LEGO City Geweldige voertuigen speelsets brengen creativiteit binnen handbereik met voer-, vaar- en vliegtuigen boordevol functies die de verbeelding prikkelen. Met deze speelsets ontdekken kinderen allerlei realistische voertuigen en bedenken ze verhalen en scenario's die het echte leven op een leuke en fantasierijke manier weerspiegelen.

De LEGO® City Racebuggytransport (60288) speelset is meer dan zomaar een bouwset. Deze set biedt jou de mogelijkheid om de creativiteit van kinderen een flinke boost te geven. Zo maken zij op een indrukwekkende manier kennis met de spannende wereld van LEGO® City Geweldige voertuigen.

In deze set zit alles wat kinderen nodig hebben om een terreinwagen met aanhanger te bouwen. De aanhanger kan omlaag worden gebracht voor het vervoeren van de stuurbare Baja racebuggy. Inclusief 2 minifiguren van coureurs en coole accessoires. In de SUV passen 2 minifiguren. Kinderen kunnen de Bajaracebuggy besturen door hem naar links of rechts te duwen en kunnen deze speelset ook nog eens combineren met andere originele LEGO® sets voor nog meer actie!

Deze LEGO® City Racebuggytransport (60288) speelset is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Eenmaal gebouwd is het racebuggytransport (inclusief aanhangwagen en Baja racebuggy) ca. 7 cm hoog, 30 cm lang en 6 cm breed.

Naast de gedrukte instructies ontvang je ook Instructions PLUS, een interactieve bouwhandleiding met zoom- en draaifuncties voor jonge bouwers. Instructions PLUS maakt deel uit van de gratis LEGO® Bouwinstructies app. LEGO® City Geweldige voertuigen speelsets helpen kinderen hun creativiteit, fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen met voer-, vaar- en vliegtuigen boordevol leuke functies en grappige personages die onbegrensde spelstimulatie bieden.

Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, LEGO® City Racebuggytransport (60288) is een bouwset die niet mag ontbreken in jouw LEGO-collectie! Bouw, race en win alle wedstrijden!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.98 (03-08-2022) € 33.00 (31-07-2022) € 23.17

Ook aanbevolen:

foto van lego set60070

Watervliegtuig achtervolging

foto van lego set60118

Vuilniswagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.