Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Skatepark 60290

Het LEGO City Skatepark (60290) is de ultieme speelset voor kinderen die houden van skate-evenementen.
Met een quarterpipe, helling, wip en grind rail kunnen kinderen als een pro skaten.
De set wordt geleverd met een wegplaat om de speelset uit te breiden en met drie minifiguren kunnen kinderen urenlang speelplezier beleven.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Waar is LEGO Skatepark 60290 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 22.9801-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
195
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60290
lego insiders punten icoon
262
punten

Het LEGO® City Skatepark (60290) is de ultieme speelset voor kinderen die houden van spannende skate-evenementen! Met een quarterpipe, helling, wip en grind rail heeft dit park alles wat je nodig hebt om te kunnen skaten als een pro. Maar dat is nog niet alles: de set wordt geleverd met een wegplaat, waarmee je de speelset kunt uitbreiden en je eigen stad kunt bouwen. En met de drie minifiguren van een crossfietser, rolstoelatleet en skater beleef je urenlang spannend speelplezier!

LEGO® City-speelgoed is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Met eenvoudige bouwinstructies en Instructions PLUS, onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets, kunnen zelfs jonge bouwers al snel echte meesterbouwers worden!

Bouw je eigen stad met LEGO® City!

LEGO® City speelsets bieden kinderen een spannende bouw- en speelervaring. Ze kunnen verhalen naspelen die het echte leven op een leuke en fantasierijke manier weerspiegelen met gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en inspirerende personages.

Met deze LEGO® City Skatepark speelset boordevol actie kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten. De set is ideaal voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar en stimuleert creatief plezier op basis van scenario's uit het echte leven. Wat zit er allemaal in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een skatepark te bouwen met een LEGO® wegplaat, hekken, vlaggen, hellingen, een wip en een truck.

Kinderen kunnen allerlei coole skate-evenementen organiseren en indrukwekkende trucs en stunts uithalen. En met de meegeleverde wegplaat kunnen ze de set vastmaken aan andere speelsets met een wegplaat om hun stad uit te breiden.

Een geweldig cadeau voor elke gelegenheid

Deze LEGO® City Skatepark speelset is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen die graag fantasierijke rollenspellen spelen. Eenmaal gebouwd is het skatepark ca. 12 cm hoog, 19 cm breed en 22 cm diep. De truck is ca. 5 cm hoog, 11 cm lang en 4 cm breed.

De set wordt geleverd met LEGO® accessoires zoals helmen voor de skatende minifiguren, een mobiele telefoon en blikjes Vita Rush frisdrank. Ook wordt er gedrukte instructies en Instructions PLUS meegeleverd – onderdeel van de gratis LEGO bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met deze interactieve gids kunnen beginnende bouwers al snel echte meesterbouwers worden!

Alle LEGO® stenen en onderdelen worden gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen, zodat ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958. Daarnaast wordt LEGO® City bouwspeelgoed grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strenge veiligheidsnormen.

Kortom, met het LEGO® City Skatepark (60290) kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen stad bouwen vol avontuurlijke scenario's en verhalen uit het dagelijks leven. Koop deze set voor jezelf of geef hem cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. Gegarandeerd urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (29-04-2023) € 35.10 (30-07-2022) € 25.80

Ook aanbevolen:

foto van lego set60240

Kajak avontuur

foto van lego set60100

Vliegveld starterset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.