Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stuntcompetitie 60299

Maak je klaar voor spectaculaire stunts met LEGO City Stuntcompetitie (60299)! Bouw je eigen aanpasbare stuntbaan met schans en ring van vuur.
Inclusief coureur en Duke DeTain minifiguren.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Combineer met andere sets voor nog grotere stuntshows.
Geen batterijen nodig.

Waar is LEGO Stuntcompetitie 60299 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 6.7919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 7.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 9.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 16.9905-08-2022

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
73
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-10-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60299
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak je klaar voor de meest spectaculaire stunts met de LEGO City Stuntcompetitie (60299) speelgoedset! Jongens én meisjes zullen helemaal weg zijn van deze coole set. Bouw je eigen stuntbaan met een aanpasbare schans en een stuntparcours met een ring van vuur. Voeg de minifiguren van een coureur en Duke DeTain uit de LEGO City tv-serie toe en je bent helemaal klaar voor de spannendste stunts!

Met deze speelset kunnen kinderen vanaf 5 jaar zich helemaal uitleven. De set bevat stapsgewijze en gedrukte bouwinstructies, en Instructions PLUS. Met deze interactieve bouwgids, die deel uitmaakt van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets, wordt bouwen met LEGO stenen kinderspel! Door de zoom- en draaifuncties is het bouwen van deze set supergemakkelijk.

Met de LEGO City Stuntz sets kunnen kinderen zich helemaal inleven in spannende situaties uit het echte leven en zich helemaal uitleven met vliegwielmotoren, realistische bouwwerken en stoere personages voor fantasierijke rollenspellen. Combineer deze sets met andere sets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog grotere stuntshows!

Deze speelgoedset bevat 2 motoren die worden aangedreven door een vliegwiel, een stuntparcours, een ring van vuur, een in hoogte verstelbare toren, bouwbare LEGO vlammen en 2 minifiguren van coureurs, waaronder Duke DeTain uit de populaire LEGO City tv-serie. Kinderen kunnen de stuntmotoren activeren om ze over de schans te laten springen en door de ring van vuur te laten vliegen. Daarna kunnen ze de sprong nog langer maken en de ring hoger plaatsen om de uitdaging nog moeilijker te maken!

Deze speelset is een cool cadeautje voor een verjaardag of gewoon zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 5 jaar en groepen. Eenmaal gebouwd is de LEGO City Stuntcompetitie speelgoedset ca. 24 cm hoog, 22 cm breed en 11 cm diep. En het beste van alles: je hebt geen batterijen nodig! De vliegwieltechnologie en de fantasie van kinderen zelf vormen de drijvende kracht achter deze set.

Inclusief gedrukte instructies en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwhandleiding maakt van kinderen echte meesterbouwers. Alle LEGO City onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. LEGO City stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Ga jij de uitdaging aan en laat jij de coureurs van deze LEGO City Stuntcompetitie een wereldrecord neerzetten? Bouw de leukste stuntbaan en verzin de meest waanzinnige stunts. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de spannendste avonturen met deze coole speelset!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.79 (25-05-2023) € 19.99 (15-07-2022) € 14.83

Ook aanbevolen:

foto van lego set60350

Onderzoeksstation op de maan

foto van lego set60433

Modulair ruimtestation

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.