Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wildlife Rescue ATV 60300

De LEGO set 60300, Wildlife Rescue ATV, biedt kinderen een geweldige bouw- en speelervaring.
Het bevat een terreinwagen met kantelbare stuurfunctie, een grijper en een drone, evenals een savannegedeelte.
Deze set stimuleert creativiteit en fantasie, en kan gecombineerd worden met andere LEGO City Wildlife sets.
Het is een ideaal cadeau voor dierenvrienden en helpt bij de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden.
Koop nu en beleef het spannende avontuur in het wild!

Waar is LEGO Wildlife Rescue ATV 60300 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 7.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 9.9501-08-2022
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
74
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-06-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60300
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in de wereld van LEGO® City Wildlife en maak kennis met de prachtige natuur! Met de nieuwe LEGO City Wildlife Rescue ATV (60300) speelset word je een echte onderzoeker die klaar is voor spannende reddingsmissies. Dit geweldige bouwpakket bevat een stoere terreinwagen met kantelbare stuurfunctie, een handige grijper en een coole drone, plus een klein savannegedeelte. Voeg daar de onderzoeker, apen en zwarte schorpioen aan toe en je bent klaar om allerlei avonturen te beleven!

Geweldige bouw- en speelervaring

Deze bouwset biedt een geweldige bouw- en speelervaring voor kinderen en bevat eenvoudig te volgen instructies. Bovendien is het mogelijk om gebruik te maken van de Instructions PLUS-tool. Dit is onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met deze interactieve bouwgids met zoom- en draaifuncties worden jonge LEGO bouwers al snel echte meesterbouwers!

De wereld van LEGO City

Met LEGO City Wildlife speelsets beleven kinderen volop actie met bekende dieren, realistische omgevingen, coole voertuigen en inspirerende personages. De sets staan garant voor urenlange creatieve rollenspellen die zijn gebaseerd op gebeurtenissen uit het echte leven. De LEGO City Wildlife Rescue ATV (60300) speelset met leuke dieren en een onderzoeker, een terreinwagen met stuurfunctie en een klein savannegedeelte is perfect voor avonturiers in de dop vanaf 5 jaar oud.

Wat zit er in de doos?

In de doos zitten alle bouwstenen die kinderen nodig hebben om een stuurbare terreinwagen met een grijper en een drone te bouwen, plus een boom, een banaan en een poepelement. Ook is er een minifiguur van een onderzoeker, 2 apenfiguren en een schorpioenfiguur bij inbegrepen.

Onbeperkt speelplezier!

Kinderen kunnen de speelgoedterreinwagen kantelen om deze naar links of rechts te laten sturen, de grijper gebruiken om de schorpioen te verplaatsen en allerlei leuke reddingsmissies bedenken met deze creatieve bouwset. Na het bouwen van de set kan er volop gespeeld worden en kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan. Deze speelset is ook eenvoudig te combineren met andere LEGO City Wildlife sets voor nog meer actie en avontuur.

Een leuk cadeau voor dierenvrienden

De LEGO City Wildlife Rescue ATV (60300) speelset is een perfect cadeau voor kleine dierenvrienden. Het is leuk om te geven voor een verjaardag of zomaar tussendoor. Eenmaal gebouwd is de Wildlife Rescue ATV ca. 4 cm hoog, 7 cm lang en 5 cm breed – genoeg ruimte dus voor de minifiguur van de onderzoeker, drone en grijper. Bovendien heeft deze set geen batterijen nodig en wordt deze aangedreven door onderzoekers in de dop met een grote fantasie.

Ontwikkel belangrijke vaardigheden

Met LEGO® City Wildlife speelsets beleven kinderen volop actie en ontwikkelen ze hun zelfvertrouwen en belangrijke vaardigheden tijdens het naspelen van spannende verhalen die het echte leven op een leuke manier nabootsen. De LEGO bouwstenen voldoen aan strikte industrienormen waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Veiligheid staat voorop bij de productie van LEGO® City stenen en onderdelen. Ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Al met al is de LEGO City Wildlife Rescue ATV (60300) speelset een geweldige aanwinst voor de LEGO-fans van alle leeftijden! Met de verschillende onderdelen en elementen in deze set kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en zichzelf urenlang vermaken. Koop deze set nu en beleef het spannende avontuur in het wild!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.98 (16-06-2023) € 9.99 (15-04-2024) € 9.17

Ook aanbevolen:

foto van lego set60304

Wegplaten

foto van lego set60217

Brandweervliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.