Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Autotransportvoertuig 60305

Met de LEGO City Autotransportvoertuig (60305) bouwset kunnen kinderen genieten van urenlang speelplezier.
De set bevat een gelede vrachtwagen met dubbeldeks aanhanger, een coole muscle car en minifiguren van een vrachtwagenchauffeur en een automobilist.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Bestel vandaag nog en geniet van snelle verzending en hoogwaardige kwaliteit.

Waar is LEGO Autotransportvoertuig 60305 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
342
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60305
lego insiders punten icoon
225
punten

Met de LEGO City Autotransportvoertuig (60305) bouwset worden kinderen verleid om de weg op te gaan met wel 3 LEGO City Geweldige voertuigen speelgoedauto's. Deze gelede vrachtwagen heeft een dubbeldeks aanhanger met een bovendek dat omhoog kan en een werkende helling. Daarnaast krijgen ze ook een coole muscle car die ze kunnen vervoeren, plus minifiguren van een vrachtwagenchauffeur en een automobilist.

Deze spannende bouwset is bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar en bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies, zodat ook jongere LEGO bouwers zelfstandig aan de slag kunnen met bouwen. Jouw kleine chauffeur tuft dus in no time over de weg!

Kinderen groeien op omringd door geweldige voertuigen en machines en met de LEGO City Geweldige voertuigen bouwsets kunnen ze die van dichtbij ontdekken met realistische modellen en leuke personages die onbegrensd fantasierijk speelplezier stimuleren. Surprise jouw jonge held met deze spannende LEGO City Autotransportvoertuig (60305) bouwset met coole speelgoedvoertuigen en leuke personages. Hiermee kunnen zij hun fantasie de vrije loop laten en onbegrensd speelplezier ervaren.

Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een autotransportvoertuig en een coole muscle car met afneembaar dak te maken, plus minifiguren van een vrachtwagenchauffeur en een automobilist. Kinderen kunnen het bovendek van de aanhanger en de helling omhoog en omlaag brengen om er tot wel 3 LEGO City Geweldige voertuigen auto's, waaronder de meegeleverde coole muscle car, op te laden en te vervoeren.

Eenmaal gebouwd is het LEGO City Autotransportvoertuig ca. 11 cm hoog, 31 cm lang en 8 cm breed en bevat het LEGO accessoires zoals een bezem en een moersleutel. Deze bouwset is een prachtig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar.

De LEGO City Geweldige voertuigen speelsets helpen kinderen hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen met modellen boordevol leuke functies en leuke personages die creatief, vrij spel stimuleren. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Bied je kinderen urenlang speelplezier en laat hun fantasie de vrije loop met de LEGO City Autotransportvoertuig (60305) bouwset. Bestel vandaag nog en geniet van snelle verzending en hoogwaardige kwaliteit.

Laatste update: 2023-12-29 09:40:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.99 (13-07-2022) € 29.99 (13-07-2022) € 29.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set60265

Oceaan Onderzoeksbasis

foto van lego set60296

Wheelie stuntmotor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.