Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wildlife Rescue kamp 60307

Met de LEGO® City Wildlife Rescue kamp (60307) set beleef je een wild avontuur in de natuur.
Bouw een boomhutkamp en red wilde dieren met deze set vol actie en avontuurlijke speelmogelijkheden.
Inclusief 6 minifiguren en verschillende dieren.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Combineer met andere sets voor nog meer dierenavonturen.
Ontwikkel belangrijke vaardigheden tijdens het spelen.

Waar is LEGO Wildlife Rescue kamp 60307 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 114.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
503
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-06-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
60307
lego insiders punten icoon
750
punten

Met de LEGO® City Wildlife Rescue kamp (60307) set beleef je een wild avontuur in de natuur! Ervaar hoe het is om in een boomhutkamp te verblijven en wilde dieren te redden. Deze set zit boordevol actie en avontuurlijke speelmogelijkheden en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud.

De set bevat een volledig uitgeruste boomhutkamp met uitkijktoren, een drijvend bootje, een mobiel onderzoekslab, een motor en een ultralicht vliegtuigje. Daarnaast krijg je 6 minifiguren, waaronder Sleet uit de LEGO City tv-serie, plus figuren van een olifant, leeuw, leeuwin, leeuwenwelpjes, adelaar en apen, perfect voor een heleboel leuke avonturen.

Met de eenvoudige bouwinstructies kun je het bouwproces stap voor stap volgen. Maar het wordt nog leuker met de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met Instructions PLUS, de interactieve bouwgids met geweldige zoom- en draaifuncties, worden kinderen echte meesterbouwers!

LEGO City Wildlife sets bieden volop actie met leuke dieren, realistische omgevingen, coole voertuigen en inspirerende personages. Deze sets staan garant voor urenlange rollenspellen die zijn gebaseerd op gebeurtenissen uit het echte leven.

De LEGO® City Wildlife Rescue kamp (60307) set is een geweldig cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid. Combineer deze set met andere sets uit de LEGO® City Wildlife reeks voor nog meer spannende dierenavonturen.

Deze bouwset zit tot de nok toe vol coole kenmerken en functies voor een heleboel spannende verhalen en rollenspellen met inspirerende wilde dieren en personages, waaronder LEGO® City Adventures tv-personage Sleet. Eenmaal gebouwd is het Wildlife Rescue boomhutkamp ca. 16 cm hoog, 26 cm breed en 20 cm diep.

Daarnaast bevat deze set allerlei leuke accessoires, zoals een appel, banaan, brandblusser, walkietalkie, camera, verrekijker, fles, gipsverband en injectiespuit.

Alle LEGO® City onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en leuk zijn om mee te bouwen. Alle LEGO® stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Met LEGO® City Wildlife speelsets beleven kinderen volop actie en ontwikkelen ze hun zelfvertrouwen en belangrijke vaardigheden tijdens het naspelen van verhalen en scenario's die het echte leven op een leuke en spannende manier nabootsen.

Koop nu de LEGO® City Wildlife Rescue kamp (60307) set en beleef de meest wilde avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 94.99 (30-07-2022) € 125.99 (09-12-2023) € 109.65

Ook aanbevolen:

foto van lego set60197

Passagierstrein

foto van lego set60357

Stunttruck & Ring of Fire-uitdaging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.