Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politiewagen 60312

Maak kennis met de spannende LEGO City Politiewagen speelset (60312)! Deze set bevat een stoere politieauto met coole velgen en een dappere politieagent.
Perfect voor jonge bouwers, met gedetailleerde bouwinstructies in de LEGO Bouwinstructies app.
Beleef fantasierijke boevenvangstavonturen en stimuleer de creativiteit van kinderen vanaf 5 jaar.
Een leuk cadeau voor elke gelegenheid!

Waar is LEGO Politiewagen 60312 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 7.919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
94
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60312
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak kennis met de spannende wereld van LEGO City met de Politiewagen speelset (60312)! Met een stoere politieauto met coole velgen, ronde spatborden en banden met veel grip, en een minifiguur van een dappere politieagent met een zaklamp en politiepet, ben jij klaar voor uren fantasierijke boevenvangactie!

Deze bouwset is perfect voor jonge bouwers en speelgoedliefhebbers vanaf 5 jaar. Met gedetailleerde bouwinstructies in een intuïtieve gids op de LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets, kunnen kinderen zich uren vermaken met het bouwen en spelen met deze geweldige speelgoedset.

Welkom in een wereld vol fantasie en avontuur! Met de LEGO City Politie speelsets beleef je de meest spannende avonturen waarin je de politieagent achter het stuur zet en samen boeven vangt. Kinderen ontdekken en verkennen de wereld door middel van spelsituaties die het echte leven op een leuke en spannende manier weerspiegelen.

De LEGO City Politiewagen speelset is ontworpen om de creativiteit en verbeelding van jonge bouwers te stimuleren en hun fantasie in een hogere versnelling te zetten. Met alles wat je nodig hebt om een speelgoedpolitiewagen te bouwen, heeft deze set ruimte achter het stuur voor de meegeleverde minifiguur van een politieagent. Bouw deze spannende speelgoedset en laat je fantasie de vrije loop!

Deze LEGO City Politiewagen is een superleuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen van 5 jaar en ouder. Ideaal om overal mee naartoe te nemen en te spelen, waar kinderen ook heen gaan. Eenmaal gebouwd is de politiewagen ca. 4 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed, de perfecte maat voor onderweg en om overal mee te spelen.

Deze speelset met politieauto is inclusief accessoires voor de LEGO minifiguur, zoals een speelgoedzaklamp en politiepet voor de dappere politieagent. De bouwset bevat een gedrukte bouwhandleiding met afbeeldingen en digitale bouwinstructies in de LEGO Bouwinstructies app. Bovendien bevatten LEGO City speelsets gebouwen, voertuigen en personages die fantasierijke rollenspellen stimuleren die zijn gebaseerd op situaties uit het echte leven.

Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. Veiligheid staat voorop bij LEGO, waardoor alle onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO City Politiewagen speelset (60312) is het perfecte cadeau voor een avontuurlijke bouwer. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de meest spannende avonturen met deze geweldige speelgoedset!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (03-10-2023) € 9.99 (15-07-2022) € 8.69

Ook aanbevolen:

foto van lego set30588

Kinderspeelplein

foto van lego set60025

Racewagen Transport

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.