Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ruimtereis pretwagen 60313

De LEGO set 60313, de Ruimtereis pretwagen, is speciaal ontworpen voor pretparkfans van 6 jaar en ouder.
Bouw de vrachtwagen met afneembare oplegger en transformeer deze in een fantastische kermisattractie met ruimtethema.
Met de 3 bijgevoegde minifiguren en inspirerende accessoires kunnen kinderen urenlang spelen en nieuwe avonturen beleven.
Bestel deze speelset nu en maak je klaar voor een dag vol plezier in het pretpark!

Waar is LEGO Ruimtereis pretwagen 60313 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 44.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
433
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-06-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60313
lego insiders punten icoon
337
punten

Stap in de LEGO® City Ruimtereis pretwagen (60313) en beleef een dag vol plezier in het pretpark! Deze speelgoedset is speciaal ontworpen voor pretparkfans van 6 jaar en ouder en biedt oneindig speelplezier voor zowel jongeren als volwassenen.

Bouw samen met je vrienden en familie deze te gekke vrachtwagen met afneembare oplegger, die je kunt transformeren tot een fantastische kermisattractie met ruimtethema. Het model is voorzien van allerlei leuke kenmerken, waardoor je je midden in de actie waant. Laat de mensen instappen en draai aan de hendel om de attractie te bedienen. Met de 3 bijgevoegde minifiguren en inspirerende accessoires kunnen jullie urenlang spelen en nieuwe avonturen beleven.

De LEGO City speelsets stellen kinderen in staat de wereld spelenderwijs te ontdekken met realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages. Zo kunnen ze hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten en leuke rollenspellen creëren gebaseerd op situaties uit het echte leven. Met deze speelgoedset kunnen kinderen een geweldige dag in het pretpark beleven en hun eigen attracties ontwerpen en bouwen.

De doos bevat alles wat je nodig hebt om de vrachtwagen met afneembare oplegger en ruimteattractie te bouwen. Bovendien zitten er verschillende accessoires voor minifiguren bij, zoals een fototegel van de rit, een alienmuts en een mok. Eenmaal gebouwd zijn de ruimteattractie en vrachtwagen samen ca. 16 cm hoog, 21 cm breed en 35 cm diep. Het bouwen van deze speelset is eenvoudig dankzij de bijgevoegde gedrukte bouwinstructies.

De LEGO onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk zijn om mee te bouwen. Veiligheid staat voorop, daarom worden LEGO stenen en onderdelen uitvoerig getest om te garanderen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

De LEGO® City Ruimtereis pretwagen (60313) is een geweldig cadeau voor echte pretparkfanaten, perfect voor een verjaardag of een andere gelegenheid. Met deze speelset met kermisattractie creëren kinderen hun eigen pretpark en beleven ze de leukste avonturen. Bestel deze speelset nu en maak je klaar voor een dag vol plezier in het pretpark!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.99 (13-07-2022) € 44.99 (18-09-2022) € 42.49

Ook aanbevolen:

foto van lego set60234

Personenset - kermis

foto van lego set60393

4x4 Brandweertruck redding

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.