Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mobiele commandowagen politie 60315

De LEGO City Mobiele commandowagen politie set is een spannende speelset die kinderen vanaf 6 jaar oud helpt om hun creativiteit en motorische vaardigheden te ontwikkelen.
Met kenmerkende voertuigen en accessoires, zoals een politiepick-up, drone en boeventractor, kunnen kinderen hun eigen verhalen creëren en spelen.
Deze set bevat ook vier minifiguren, waaronder Duke DeTain, Gracie Goodhart en Snake Rattler.
Met interactieve bouwinstructies en gedetailleerde gebouwen zorgt deze set voor urenlang speelplezier en fantasierijke avonturen.
Het is een geweldig cadeau voor allerlei gelegenheden!

Waar is LEGO Mobiele commandowagen politie 60315 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 30.7919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 32.8905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bijenkorf Bijenkorf € 37.9519-06-2023
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 38.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 44.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
436
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60315
lego insiders punten icoon
337
punten

Beleef de actie en spanning uit de tv-serie LEGO® City Adventures met de LEGO City Mobiele commandowagen politie! Deze set is gevuld met kenmerkende functies en voertuigen, waaronder een politiepick-up met een gevangenis, drone en terreinwagen, plus een boeventractor met een aanhanger met eierwerper. Voeg de legendarische minifiguren van Duke DeTain, Gracie Goodhart en Snake Rattler toe en het plezier kan beginnen!

Met deze bouwset van LEGO City heb jij de tools om de stad veilig te houden. Herbeleef de avonturen uit de TV-serie, of creëer zelf jouw eigen verhalen en rollenspellen. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Er zijn 408 LEGO stenen meegeleverd die je stap voor stap in de juiste volgorde kunt bouwen door middel van de gedrukte bouwhandleiding. Wil je het bouwen nóg leuker maken? Gebruik dan de interactieve bouwinstructies in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets.

De wereld van LEGO City is inspirerend en stimuleert de fantasie en creativiteit van kinderen. Met realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en personages kunnen kinderen met deze sets fantasierijke rollenspellen ontwikkelen. Deze speelset is een geweldige manier om kinderen te laten spelen met LEGO en tegelijkertijd hun motorische vaardigheden en creatieve vermogens te ontwikkelen.

In deze LEGO City Mobiele commandowagen politie set vind je een politiepick-up, aanhanger met gevangenis, drone en terreinwagen en een boeventractor met aanhanger. Alles wat je nodig hebt om te zorgen dat de criminele activiteit in LEGO City tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast zijn er vier minifiguren meegeleverd, waaronder de legendarische figuren Duke DeTain, Gracie Goodhart en Snake Rattler.

Leuke kenmerken en functies zorgen ervoor dat spelen met deze sets nooit saai wordt. Schiet de eieren vanuit de aanhanger van de tractor van de boeven, breek de muur van de gevangenis open en stuur de terreinwagen alle kanten op. Dit alles zorgt voor een interactieve en spannende speelervaring!

De LEGO City Mobiele commandowagen politie is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid. Of het nu voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon om te verrassen is, kinderen van 6 jaar en ouder zullen dolblij zijn met deze speelset. Eenmaal gebouwd, is de politiepick-uptruck ca. 6cm hoog, 16cm lang en 6cm breed. Daarnaast bevat de set allerlei accessoires voor de LEGO minifiguren. De eieren, handboeien en 'afstandsbediening' voor de drone zorgen voor onbeperkt speelplezier en fantasierijke avonturen voor jouw eigen verhaal in LEGO City.

Veiligheid staat voorop bij LEGO en daarom worden alle stenen en onderdelen uitvoerig getest om te zorgen dat ze voldoen aan de strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Bovendien voldoen alle LEGO® onderdelen aan hoge kwaliteitsnormen en zijn ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen. LEGO is al sinds 1958 een begrip wereldwijd en zorgt bij jong en oud voor veel speelplezier.

Samenvattend is de LEGO City Mobiele commandowagen politie set een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met de wereld van LEGO City. Met alle functies, voertuigen en accessoires kunnen kinderen hun eigen verhalen creëren en hun creativiteit stimuleren. Daarnaast is het een geweldig cadeau voor elke gelegenheid! Kies voor deze LEGO set en beleef de actie en spanning van LEGO City!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.79 (05-05-2023) € 46.99 (11-01-2024) € 36.24

Ook aanbevolen:

foto van lego set60305

Autotransportvoertuig

foto van lego set60381

LEGO® City adventkalender 2023

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.