Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politiebureau 60316

De LEGO City Politiebureau (60316) set is perfect voor jonge avonturiers.
Het bevat een gevangenis met ontsnapfunctie, een boevenbinnenplaats en een trainingsdeel voor de hond.
Inclusief politieauto, helikopter en boevenvuilniswagen.
Met 5 minifiguren en de mogelijkheid om de set te verbinden met andere LEGO City sets.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Politiebureau 60316 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 46.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 49.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 52.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 52.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 64.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
668
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
60316
lego insiders punten icoon
487
punten

Het LEGO® City Politiebureau (60316) van 3 verdiepingen is de perfecte speelset voor jonge avonturiers die dol zijn op actie en spanning. Met deze set kunnen ze hun creatieve vaardigheden ontwikkelen en fantasierijke rollenspellen bedenken terwijl ze de helden van de stad spelen. Dit politiespeelgoed zit boordevol details, waaronder een gevangenis met ontsnapfunctie, een binnenplaats voor de boeven en een trainingsdeel voor de hond. Kinderen krijgen ook een politieauto, helikopter en een omgebouwde vuilniswagen van de boef, plus een wegplaat om de set aan andere sets vast te maken.

Met 5 minifiguren, waaronder 3 personages uit de tv-serie LEGO City Adventures, zullen kinderen zich volledig ondergedompeld voelen in de creatieve wereld van LEGO City. Van het bouwen van het politiebureau tot het naspelen van spannende achtervolgingen en de arrestatie van boeven; deze set zorgt voor urenlang speelplezier.

Bouwen voor kinderen vanaf 6 jaar
Deze LEGO bouwset bevat een stapsgewijze gedrukte bouwhandleiding en interactieve digitale bouwinstructies. De digitale gids is te vinden in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en bevat intuïtieve zoom- en draaifuncties, waarmee kinderen elk model tijdens het bouwen vanuit alle hoeken kunnen bekijken.

Leuke kenmerken en functies
De vuilniswagen beschikt over een containerlader en 2 rammers voor het neerhalen van de gevangenismuur. De set bevat ook een wegplaat, zodat je hem eenvoudig kunt verbinden met andere LEGO® City sets. Bovendien bevat deze set allerlei accessoires voor de LEGO® minifiguren, waaronder een walkietalkie, camera, hondenpoep en donuts.

Inclusief interactieve digitale bouwhandleiding
Met de LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets kunnen kinderen tijdens het bouwen inzoomen op hun modellen en ze vanuit alle hoeken bekijken en draaien. Dit zorgt niet alleen voor meer plezier tijdens het bouwen, maar ook voor meer nauwkeurigheid en precisie.

Een superleuk cadeau voor elke gelegenheid
Dit LEGO® City politiespeelgoed is een tof cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen van 6 jaar en ouder. Het is ook een geweldig cadeau voor volwassenen die dol zijn op LEGO en graag hun eigen creaties bouwen.

Veiligheid staat voorop
LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Hierdoor is LEGO® speelgoed niet alleen leuk om mee te bouwen, maar ook veilig.

Met LEGO City speelsets krijgen kinderen een leuke bouw- en speelervaring met gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en personages die fantasierijke rollenspellen stimuleren. Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.49 (05-05-2023) € 64.99 (18-09-2022) € 49.42

Ook aanbevolen:

foto van lego set60326

Picknick in het park

foto van lego set60391

Kiepwagen, bouwtruck en sloopkraan

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.