Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweerhelikopter 60318

De LEGO City Brandweerhelikopter is een spannende speelset waarmee kinderen vanaf 4 jaar de wereld van LEGO kunnen ontdekken.
Met de set kunnen ze een speelgoedbrandweerhelikopter bouwen en de brand bestrijden.
De set bevat minifiguren van een brandweerman en verkoper, een prullenbak met LEGO vlammen en leuke accessoires.
De helikopter heeft ronddraaiende rotors, opbergruimte en een cockpit waar een minifiguur in past.
De set bevat een LEGO startsteen en een interactieve digitale handleiding voor extra bouwplezier.
Na het bouwen kunnen kinderen urenlang fantasierijk spelen met de set.
De set is een leuk cadeau voor elke gelegenheid en stimuleert de fysieke vaardigheden en het zelfvertrouwen van kinderen.
De LEGO City Brandweerhelikopter is gemakkelijk mee te nemen en bevordert fantasierijke rollenspellen op basis van helden en situaties uit het echte leven.
Bestel deze set vandaag nog en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Brandweerhelikopter 60318 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 6.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 9.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 15.919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
53
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60318
lego insiders punten icoon
75
punten

Kom aan boord van de LEGO City Brandweerhelikopter en help de brandweerman met het bestrijden van de brand! Deze spannende speelset is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar en geeft hen de kans om de wereld van LEGO speelgoed te ontdekken. De set bevat alles wat je nodig hebt om een speelgoedbrandweerhelikopter te bouwen, plus minifiguren van een brandweerman en verkoper, een prullenbak met LEGO vlammen en leuke accessoires, zoals een verbrande hotdog.

De helikopter heeft ronddraaiende rotors, een opbergruimte en een cockpit met plaats voor een minifiguur. Kruip in de cockpit en vlieg met volle snelheid naar de plaats van de brand! Laat de ronddraaiende rotors je naar de top leiden en gebruik de opbergruimte om al het brandweermateriaal op te bergen.

Deze 4+ set bevat een LEGO startsteen, een gedrukte bouwhandleiding met afbeeldingen en een interactieve digitale handleiding, waarmee kinderen kunnen inzoomen en het model tijdens het bouwen kunnen draaien en visualiseren. Je vindt hem in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Hierdoor wordt het bouwproces nog leuker en interactiever!

Nadat de helikopter gebouwd is, kan het urenlang speelplezier beginnen! Voeg de prullenbak, LEGO vlammen en verbrande hotdog toe en alle ingrediënten zijn aanwezig voor fantasierijke rollenspellen op basis van helden en situaties uit het echte leven. De set bevat leuke accessoires voor de minifiguren, zoals een hotdog, verbrande hotdog, hotdogbroodje, walkietalkie en vlieghelm. Alles wat je nodig hebt voor eindeloos speelplezier!

De LEGO City Brandweerhelikopter is een superleuk cadeau voor elke gelegenheid. Deze set is perfect voor kinderen die graag fantasierijk spelen en ontwikkelt hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen spelenderwijs. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. Bovendien worden LEGO stenen en onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Eenmaal gebouwd is de brandweerhelikopter ca. 8 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed. Dit maakt de set gemakkelijk om onderweg mee te spelen en overal mee naartoe te nemen! LEGO City speelsets bevatten gebouwen boordevol functies, realistische voertuigen en leuke personages die fantasierijke rollenspellen op basis van helden en situaties uit het echte leven stimuleren.

Bestel de LEGO City Brandweerhelikopter vandaag nog en beleef urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.49 (08-02-2024) € 15.90 (03-08-2024) € 8.93

Ook aanbevolen:

foto van lego set60392

Achtervolging auto op politiemotor

foto van lego set60140

Bulldozer inbraak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.