Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweerkazerne 60320

De LEGO City Brandweerkazerne (60320) is een bouwset met drie verdiepingen vol actie.
Met een meldkamer, vertrekken voor brandweerlieden, een receptie, garage en een helikopter en brandweerauto die water schieten, beleef je spannende avonturen.
De set bevat minifiguren van brandweerlieden, een kat en een hond.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Een perfect cadeau voor LEGO bouwers die hun stad willen uitbreiden.

Waar is LEGO Brandweerkazerne 60320 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 41.2919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 44.9505-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bijenkorf Bijenkorf € 50.9519-06-2023
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 51.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
540
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
60320
lego insiders punten icoon
450
punten

Welkom bij LEGO City! Hier kun je alles bouwen wat je maar kunt bedenken en de held zijn van je eigen avontuur. En met de LEGO City Brandweerkazerne (60320) ben je klaar om het vuur te bestrijden. Deze set bestaat uit drie verdiepingen boordevol actie, inclusief een meldkamer, vertrekken voor de brandweerlieden, een receptie en garage. Maar dat is nog niet alles - de set bevat ook een helikopter die LEGO waterkledders afschiet en een brandweerauto die waterpijlen afvuurt.

Ben je op zoek naar avontuur? Dan hebben we goed nieuws voor je! Met deze set kun je zelf bepalen hoe het verhaal afloopt en kun je de held zijn van je eigen avontuur. Met minifiguren van brandweerlieden, waaronder twee personages uit de LEGO City TV-serie, en figuren van een kat en een hond maakt deze set je fantasie compleet.

Bouw en speel met de LEGO City Brandweerkazerne (60320) en ontdek de interessante wereld van LEGO City. De speelsets van LEGO City zijn ontworpen om je fantasierijk rollenspel te stimuleren met gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen en inspirerende personages. Met deze set bevind je je midden in de actie en ben je klaar om te helpen.

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en bevat een gedrukte bouwhandleiding met afbeeldingen en digitale bouwinstructies. Deze intuïtieve gids kun je vinden in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en bevat zoom- en draaifuncties waarmee je elk model tijdens het bouwen vanuit alle hoeken kunt bekijken.

Wat zit er allemaal in de doos? Alles wat je nodig hebt om een brandweerkazerne van 3 verdiepingen, een truck en een helikopter te bouwen. Maak kennis met de vijf minifiguren, een hond en kat en een LEGO wegplaat om de set te verbinden met andere LEGO City speelsets. Leuke functies, zoals LEGO waterkledders die vanuit de helikopter worden afgeschoten en waterpijlen die vanuit de brandweerauto worden afgevuurd, zorgen voor nog meer speelplezier.

Ben je op zoek naar een superleuk cadeau voor elke gelegenheid? Dan is deze LEGO Brandweerkazerne (60320) een perfect geschenk voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jonge LEGO bouwers en kinderen die hun stad graag willen uitbreiden.

Deze brandweerkazerne van 3 verdiepingen met een garage, vertrekken voor de brandweerlieden en een meldkamer is ongeveer 30 cm hoog, 34 cm breed en 32 cm diep. Inclusief accessoires voor de LEGO minifiguren, zoals helmen en een walkietalkie, een brandweerbijl, een drinkbeker, een pizzadoos en een brandblusser.

Met de gedrukte en digitale bouwinstructies kun je spelenderwijs de wereld ontdekken. LEGO City speelsets zijn ontworpen om de fysieke vaardigheden en het zelfvertrouwen van kinderen spelenderwijs te stimuleren. Met deze set kun je je bouw- en creativiteitsvaardigheden ontwikkelen en je eigen held zijn.

De kwaliteit van deze LEGO set is gegarandeerd. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. En veiligheid staat voorop, want LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Als je klaar bent met bouwen, kun je de set uitbreiden met andere LEGO City speelsets en nog meer avonturen beleven. Maak kennis met de fascinerende wereld van LEGO City en ontdek wat je allemaal kunt bouwen en creëren.

Word lid van de heldhaftige brandweerlieden en beleef het avontuur van je leven met de LEGO City Brandweerkazerne (60320). Bestel nu en ontdek je heldhaftige kant!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (04-01-2024) € 69.90 (31-01-2024) € 49.45

Ook aanbevolen:

foto van lego set60294

Stuntshowtruck

foto van lego set60260

Luchtrace

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.