Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stuntvliegtuig 60323

Maak kennis met het kleurrijke LEGO City Stuntvliegtuig (60323) met grote staartvinnen en een krachtige booster.
Deze set biedt kinderen vanaf 5 jaar een boeiende bouwervaring en inspireert eindeloos fantasierijk speelplezier.
Kinderen kunnen hun creativiteit naar nieuwe hoogten brengen met dit gemakkelijk te besturen speelgoedvliegtuig.
De set bevat een interactieve bouwhandleiding, is eenvoudig mee te nemen en heeft geen batterijen nodig.
Geschikt voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar.

Waar is LEGO Stuntvliegtuig 60323 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 6.4919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 6.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 7.9901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
59
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60323
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak kennis met de LEGO City Stuntvliegtuig (60323) speelset! Deze kleurrijke set bestaat uit een stoer vliegtuig met grote staartvinnen en een krachtige booster die je fantasie de vrije loop laat. Met de meegeleverde stuntpiloot in de cockpit kun je de leukste avonturen beleven hoog in de lucht.

Deze speelset is ideaal voor kinderen vanaf 5 jaar en biedt een boeiende bouwervaring. In de doos vind je een eenvoudig te volgen bouwhandleiding met afbeeldingen en digitale instructies in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. De interactieve handleiding stelt kinderen in staat om in te zoomen op hun model en het tijdens het bouwen vanuit alle hoeken te bekijken.

Kinderen zijn altijd gefascineerd door de voertuigen en machines om hen heen en de LEGO City Geweldige voertuigen bouwset geeft ze de kans om deze van dichtbij te ontdekken. Met realistische modellen en leuke personages biedt LEGO City inspiratie voor eindeloos fantasierijk speelplezier.

Met de LEGO City Stuntvliegtuig set kunnen kinderen hun creativiteit naar nieuwe hoogten brengen. Ze hebben alles wat ze nodig hebben om een stuntvliegtuig met landingsgestel, verstelbare staartvinnen en een krachtige booster te bouwen, plus een minifiguur van een piloot. Het speelgoedvliegtuig is gemakkelijk te besturen en de cockpit kan worden geopend om de piloot erin te zetten voor een echte vliegervaring.

Deze LEGO City Stuntvliegtuig set is het perfecte cadeautje voor elke gelegenheid. Geschikt voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar, dit speelgoedvliegtuig is eenvoudig mee te nemen en op te bergen. Wanneer het eenmaal gebouwd is, is het LEGO® City Stuntvliegtuig ca. 8 cm hoog, 16 cm lang en 16 cm breed. Het beste van alles is dat dit speelgoedvliegtuig wordt gevoed door de fantasie van kinderen en geen batterijen nodig heeft.

Met de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets kunnen kinderen tijdens het bouwen inzoomen op hun model en het vanuit alle hoeken bekijken en draaien. Lego City Geweldige voertuigen sets stimuleren het zelfvertrouwen en belangrijke vaardigheden met realistisch speelgoed en leuke personages die inspiratie bieden voor eindeloos fantasierijk speelplezier.

Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. Veiligheid staat voorop bij LEGO en alle stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Laat je fantasie de vrije loop en beleef de spannendste avonturen met de LEGO City Stuntvliegtuig speelset!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.49 (08-02-2024) € 9.99 (13-07-2022) € 8.40

Ook aanbevolen:

foto van lego set40372

Politie MF accessoireset

foto van lego set60146

Stunttruck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.