Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Picknick in het park 60326

De LEGO® City Picknick in het park (60326) bouwset is een leuke toevoeging aan elke LEGO stad! Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor een zomerse picknick in het park.
Met deze set kunnen kinderen leren over de wereld om hen heen en hun eigen picknicks organiseren.
De set bevat een gedrukte bouwhandleiding en digitale bouwinstructies.
Het biedt vele speelopties en wordt geleverd met leuke accessoires.
Deze set is een leuk cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar.

Waar is LEGO Picknick in het park 60326 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
147
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60326
lego insiders punten icoon
112
punten

De LEGO® City Picknick in het park (60326) bouwset is de perfecte aanvulling op elke LEGO stad! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om een zomers picknick in het park te creëren. Jongere kinderen vanaf 5 jaar kunnen het parkgedeelte bouwen met een boom en picknicktafel, terwijl oudere kinderen en volwassenen kunnen genieten van het bouwen van het busje op 3 wielen vol tuingereedschap en bloemen, de fiets met aanhanger en natuurlijk de schattige eekhoorns!

Deze LEGO set wordt geleverd met een gedrukte bouwhandleiding met afbeeldingen en digitale bouwinstructies in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Kinderen kunnen hun modellen vanuit alle hoeken bekijken met de zoom- en draaifuncties en in de gids staan stap-voor-stap instructies om het park omgeving, de fiets met aanhanger en het hoveniersbusje te bouwen.

LEGO City speelsets bevatten gebouwen, coole voertuigen en leuke personages die kinderen van alle leeftijden urenlang speelplezier bieden en hun fantasie prikkelen. Met deze set kunnen jongere kinderen hun eigen zomerse picknicks organiseren en leren over de wereld om hen heen via verhalen en situaties die het echte leven op een leuke en spannende manier weerspiegelen.

De LEGO® City Picknick in het park (60326) bouwset is niet alleen leuk om te bouwen, maar biedt ook vele speelopties! Kinderen kunnen de lekkere hapjes en drankjes meenemen in de aanhanger achter hun fiets en de tuinman in het busje met 3 wielen zetten. Deze picknick set bevat leuke accessoires voor fantasierijk speelplezier, waaronder drinkbekers, tuingereedschap en bloemen.

Als cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid is deze LEGO® City Picknick in het park set een superleuk idee voor kinderen vanaf 5 jaar. Eenmaal gebouwd is deze set ca. 13 cm hoog, 21 cm breed en 13 cm diep, zodat kinderen hun speelgoed overal mee naartoe kunnen nemen.

Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. Bovendien worden LEGO® onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Veiligheid staat voorop bij LEGO®, zodat ouders en verzorgers erop kunnen vertrouwen dat hun kinderen veilig kunnen spelen.

Kortom, deze LEGO® City Picknick in het park (60326) bouwset biedt fantasierijke en educatieve speelmogelijkheden voor kinderen van alle leeftijden. Bestel deze set vandaag nog en bouw je eigen zomerse picknick in het park!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.99 (13-07-2022) € 14.99 (13-07-2022) € 14.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set60327

Paardentransportvoertuig

foto van lego set60418

Politielaboratorium in truck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.