Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Paardentransportvoertuig 60327

Beleef eindeloos speelplezier met de LEGO City Paardentransportvoertuig bouwset (60327).
Met een SUV en afneembare trailer, een in hoogte verstelbare hindernis en minifiguren van een paard en een hond.
Bouwhandleiding en digitale instructies in de LEGO Bouwinstructies app inbegrepen.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Bestel nu!

Waar is LEGO Paardentransportvoertuig 60327 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 29.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
196
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60327
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij helemaal gek van paarden en zoek je een leuke speelset? Dan is de LEGO® City Paardentransportvoertuig (60327) bouwset echt iets voor jou! Ga op avontuur met deze geweldige set voor kinderen vanaf 5 jaar. Bouw je eigen SUV met afneembare trailer, een in hoogte verstelbare hindernis en maak kennis met de twee minifiguren en de figuren van een paard en een hond.

Droom jij ervan om paard te rijden en wedstrijden te winnen? Met deze Paardentransportvoertuig set ben je al aardig op weg! Bouw jouw SUV met trailer en neem jouw paard mee. Laat het paard over de hindernis springen en maak de mooiste foto's om te delen met jouw vrienden. Beleef urenlang speelplezier en laat jouw fantasie de vrije loop.

Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, het is ook nog eens een geweldige interactieve LEGO bouwervaring! In de stapsgewijze bouwhandleiding met afbeeldingen en interactieve digitale bouwinstructies vind je alles wat je nodig hebt om jouw eigen Paardentransportvoertuig te bouwen. Deze intuïtieve gids met geweldige zoom- en draaifuncties is te vinden in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en laat jouw model tot leven komen tijdens het bouwen.

Ben jij klaar voor een trip naar de creatieve wereld van LEGO City? Met de LEGO City Geweldige voertuigen speelsets bevind je je midden in de actie met realistische modellen en inspirerende personages die inspiratie bieden voor eindeloos fantasierijk speelplezier. Deze Paardentransportvoertuig set is een leuke toevoeging aan jouw LEGO City collectie en biedt nog meer mogelijkheden om creatief te spelen.

Deze Paardentransportvoertuig set is niet alleen superleuk om cadeau te geven voor verjaardagen en andere gelegenheden, maar ook als beloning voor goed gedrag of als verwennerij voor jezelf. Eenmaal gebouwd meet de paardentrailer ongeveer 9 cm hoog, 16 cm lang en 7 cm breed en biedt het voldoende ruimte voor je favoriete paard. En met leuke accessoires voor de minifiguren, zoals een borstel, wortel en krat, kan je jouw paard altijd verzorgen.

Met de gedrukte en digitale bouwinstructies kan je jouw model stap voor stap bouwen en deze vanuit alle hoeken bekijken en draaien. Zo leer je spelenderwijs nieuwe vaardigheden en vergroot je jouw zelfvertrouwen. LEGO City Geweldige voertuigen sets stimuleren belangrijke vaardigheden en zijn goed voor de ontwikkeling van kinderen.

Bij LEGO staat kwaliteit en veiligheid voorop. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. Wist je dat LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen? Zo kan jij zorgeloos spelen met jouw LEGO sets.

Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met de LEGO® City Paardentransportvoertuig (60327) bouwset en beleef de leukste paardrijavonturen! Bouw jouw eigen SUV met afneembare trailer, een in hoogte verstelbare hindernis en maak kennis met de twee minifiguren en de figuren van een paard en een hond. Bestel deze set nu en laat jouw fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 21.99 (15-10-2022) € 34.99 (28-09-2022) € 27.97

Ook aanbevolen:

foto van lego set60074

Bulldozer

foto van lego set60105

Brandweer terreinwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.