Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Roekeloze Scorpion stuntmotor 60332


De LEGO City Roekeloze Scorpion stuntmotor set is perfect voor avontuurlijke kinderen vanaf 5 jaar.
Deze set bevat een coole stuntmotor met vliegwielaandrijving, een Schorpioenenworstelaar minifiguur en een schorpioenfiguur.
Kinderen kunnen de motor bouwen en geweldige stunts uitvoeren.
Combineer met andere sets voor nog grotere stuntshows.
Geweldige cadeau-idee en veilig om mee te spelen.

Waar is LEGO Roekeloze Scorpion stuntmotor 60332 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 4.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 5.1919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 7.9501-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 7.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
15
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-06-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60332
lego insiders punten icoon
60
punten

Ben jij op zoek naar avontuur en actie? Dan is de LEGO® City Roekeloze Scorpion stuntmotor (60332) speelgoedset echt iets voor jou! Beleef de meest adembenemende stuntshows met deze coole stuntmotor met vliegwielaandrijving, het LEGO City Stuntz personage Schorpioenenworstelaar en een figuur van haar schorpioen. Deze set is ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar en bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies met afbeeldingen, zodat kinderen hun eigen LEGO speelgoed helemaal zelf kunnen bouwen of samen met vrienden en familie in elkaar kunnen zetten.

In de inspirerende wereld van LEGO City bevind je je midden in de actie met coole voertuigen, gebouwen boordevol leuke kenmerken en inspirerende personages voor allerlei realistische rollenspellen. Combineer deze set met andere sets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog grotere stuntshows!

Deze LEGO® City Roekeloze Scorpion stuntmotor speelgoedset bevat alles wat je nodig hebt om een stuntmotor met vliegwielaandrijving te bouwen, plus een LEGO® City Stuntz minifiguur van Schorpioenenworstelaar en een figuur van een schorpioen. Kinderen duwen de stuntmotor om het vliegwiel te activeren en laten hem vervolgens los voor leuke wheelies en spannende manoeuvres hoog in de lucht. De Roekeloze Scorpion stuntmotor is ca. 3,5 cm hoog, 6 cm lang en 2 cm breed wanneer hij eenmaal is gebouwd.

Deze LEGO® City Stuntz speelset is een ideaal cadeautje voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. Verzamel en combineer deze stuntmotorspeelset met andere sets uit de LEGO® City Stuntz reeks voor nog meer leuke stuntshows. En het beste van alles? Met LEGO® City speelsets ontwikkelen kinderen belangrijke creatieve vaardigheden en hun zelfvertrouwen terwijl ze spelenderwijs leren.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid, want alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen. Ze zijn consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen. En ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, met de LEGO® City Roekeloze Scorpion stuntmotor (60332) speelgoedset beleef je de meest spectaculaire stuntshows en ontwikkel je belangrijke vaardigheden terwijl je spelenderwijs leert. Dus waar wacht je nog op? Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen avontuur met LEGO® speelgoed!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 4.98 (09-07-2024) € 7.99 (15-07-2022) € 7.04

Ook aanbevolen:

foto van lego set60076

Sloopterrein

foto van lego set60147

Vissersboot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.