Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Treinstation 60335

De LEGO® City Treinstation (60335) set is perfect voor trein- en bouwliefhebbers! De set bevat een kaartjesloket, koffiebar, controlekamer, perron en een railelement dat kan worden gecombineerd met andere LEGO City treinsets.
Kinderen krijgen ook een bus, een rail-weghoogwerker en een spoorwegovergang.
Inclusief 6 minifiguren en accessoires.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Bevordert creativiteit en fijne motoriek.
Veilig en leuk om mee te bouwen.
Bestel nu jouw LEGO City Treinstation (60335) set voor urenlang bouw- en speelplezier!

Waar is LEGO Treinstation 60335 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 79.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 79.9917-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
907
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-06-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
60335
lego insiders punten icoon
600
punten

Als jij fan bent van treinen en bouwen, dan is het LEGO® City Treinstation (60335) de perfecte speelset voor jou! Deze set zit vol coole kenmerken, waaronder een kaartjesloket, koffiebar, controlekamer, perron en een railelement dat je kunt combineren met andere LEGO City treinsets. Maar dat is niet alles! Kinderen krijgen ook een bus, een rail-weghoogwerker met een mobiel toilet en een spoorwegovergang met een LEGO City wegplaat om de set te koppelen aan andere City sets.

Met de 6 minifiguren die bij deze set zijn inbegrepen, kan je allerlei leuke avonturen beleven. Zo kan je de passagiers helpen om hun tickets te kopen, koffie te halen bij de koffiebar of het treinverkeer in goede banen te leiden vanuit de controlekamer. En als er een trein arriveert, kan je natuurlijk niet achterblijven. Spring snel in de bus en rijd naar het andere deel van het station waar je de trein attent kan staan opwachten.

Deze speelset is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies voor elk model, zodat jij je eigen LEGO speelgoed kan bouwen. Dit kan je in je eentje doen, of samen met vrienden en familie. Het is altijd leuk om samen te bouwen en daarna te spelen!

Met LEGO City speelsets bevind jij je midden in de actie met realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages voor leuke rollenspellen gebaseerd op situaties uit het echte leven. Van politie-achtervolgingen tot branden blussen en van treinreizen tot helicopter vluchten, LEGO City heeft het allemaal.

Deze speelset is een tof cadeau-idee voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen en treinfanaten vanaf 7 jaar. De afmetingen van dit treinstation zijn ca. 21 cm hoog, 37 cm breed en 12 cm diep. Hierdoor past het bijna overal en kan jij het makkelijk opbergen als je klaar bent met spelen.

Deze speelset bevat ook accessoires voor minifiguren, zoals een fiets, hamer, schep, bezem, schroevendraaier, mok en tickettegel. Dit maakt het spelen met de minifiguren nog leuker en realistischer.

LEGO® City bouwsets bevatten gebouwen, voertuigen en personages die de creativiteit en vaardigheden van kinderen stimuleren. Tijdens het bouwen en spelen leren kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Het bouwen van deze treinset zorgt ervoor dat kinderen leren lezen en volgen van bouwinstructies en hun fijne motoriek verbeteren.

Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. Veiligheid staat voorop bij LEGO® en daarom worden alle LEGO® stenen en onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Haal nu jouw LEGO® City Treinstation (60335) set in huis en beleef urenlang bouw- en speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.99 (02-08-2022) € 79.99 (02-08-2022) € 79.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set60079

Trainingsvliegtuig Transport

foto van lego set60133

LEGO® City adventkalender

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.