Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Goederentrein 60336

De LEGO® City Goederentrein (60336) is perfect speelgoed voor treinliefhebbers en biedt eindeloos speelplezier voor het hele gezin.
Met een locomotief, wagons, een reachstacker, auto's, goederen en 6 minifiguren, kunnen kinderen en volwassenen genieten van de LEGO® Powered Up technologie en de trein op afstand besturen.
Deze treinset is ontworpen voor zelfstandige bouwers vanaf 7 jaar en bevat eenvoudige bouwinstructies.
Met 33 railelementen en realistische accessoires is deze treinset ideaal voor creatieve avonturen.
Bestel de LEGO® City Goederentreinset nu en begin met bouwen!

Waar is LEGO Goederentrein 60336 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 169.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 179.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
1153
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-06-2022
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
60336
lego insiders punten icoon
1350
punten

Met de LEGO® City Goederentrein (60336) voel je je als een echte treinmachinist! Deze treinset is perfect voor jonge treinliefhebbers en volwassenen die willen genieten van eindeloze uren speelplezier voor de hele familie.

De set bevat een locomotief met de LEGO® Powered Up technologie, een platte wagon met 2 containers, een open wagon, een dubbeldeks autowagon, een reachstacker, 2 elektrische auto's, goederen en 6 minifiguren. Niet alleen is deze treinset geweldig speelgoed, maar het biedt ook een ervaring die kinderen en volwassenen in staat stelt om te leren over de wereld om hen heen op een leuke en opwindende manier.

Ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar, is deze treinset ideaal voor zelfstandige bouwers, of om samen met vrienden en familie te bouwen en te spelen. De set bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies voor elk model, waardoor de trein gemakkelijk en snel in elkaar kan worden gezet.

Maar wat maakt deze treinset zo bijzonder? Niet alleen heeft de trein authentieke kenmerken en functies, maar het is ook op afstand bestuurbaar via de inbegrepen afstandsbediening of via de LEGO® Powered Up app op je smartphone of tablet. Dit maakt het mogelijk om de trein te besturen en de lichten en geluiden die erbij horen te activeren, waardoor je het gevoel hebt dat je echt achter het stuur zit!

De LEGO® City speelsets bevatten realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages. Kinderen leren over de wereld om hen heen terwijl ze verhalen bedenken en situaties uit het echte leven op een leuke en spannende manier naspelen. Deze treinset bevat zelfs accessoires voor de minifiguren, zoals een schroevendraaier, schep, walkietalkie, telefoon, fruit en groenten, waardoor de verhalen nog realistischer worden.

Met deze LEGO® City Goederentreinset kunnen jonge treinliefhebbers hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen avonturen beleven. Zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van deze hoogwaardige treinset die boordevol kenmerken en functies zit. De set bevat 33 railelementen, waaronder 16 bochten, 16 rechte stukken rails en een wissel, waardoor je de trein op verschillende manieren kunt neerzetten en laten rijden.

De LEGO-bedrijf is beroemd om zijn kwaliteit en veiligheid. Elk LEGO® onderdeel voldoet aan strikte industrienormen waardoor het consistent, compatibel en leuk is om mee te bouwen. De LEGO® City Goederentreinset is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de vakantie- of feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen en treinfans van 7 jaar en ouder.

Dus waar wacht je nog op? Stap op deze geweldige trein en herbeleef de geschiedenis, rijd door de stad en beleef talloze avonturen! De LEGO® City Goederentreinset is verkrijgbaar in de officiële LEGO® winkels en online. Bestel hem nu en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 109.79 (17-11-2023) € 179.99 (15-07-2022) € 154.38

Ook aanbevolen:

foto van lego set60034

Arctic Helikopterkraan

foto van lego set60394

Terreinwagen en otterhabitat

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.