Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Raketlanceerbasis 60351

De LEGO City Raketlanceerbasis (60351) is een speelset geïnspireerd door NASA.
Het bevat een raket, een lanceertoren, een sterrenwacht en een controlecentrum.
Kinderen kunnen de lift van de lanceertoren bedienen en leuke verhalen naspelen.
De set bevat een servicevoertuig, rover, drone en 6 minifiguren.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Een geweldig cadeau voor ruimtefans.
Bestel nu en ontdek de ruimte met vrienden en familie.

Waar is LEGO Raketlanceerbasis 60351 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 149.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
1010
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
60351
lego insiders punten icoon
1125
punten

Welkom bij de LEGO® City Raketlanceerbasis (60351)! Met deze speelset waan je jezelf in de wereld van NASA. De set zit boordevol op NASA geïnspireerde kenmerken, waaronder een hoge lanceertoren en een raket met plaats voor 2 astronauten en een rover. Daarnaast bevat de set een sterrenwacht met koepel en een controlecentrum, plus een servicevoertuig, drone en 6 minifiguren voor leuke rollenspellen.

Deze LEGO® City set is ontworpen om het creatieve speelplezier te stimuleren. Kinderen kunnen de lift van de lanceertoren bedienen om de astronauten naar de loopbrug te begeleiden en allerlei leuke verhalen naspelen in de sterrenwacht en de raketlanceerbasis.

De set bevat alles wat kinderen nodig hebben om een raket, lanceertoren, gedetailleerde sterrenwacht en centrum te bouwen, plus een servicevoertuig, rover, drone en 6 minifiguren. En het beste van alles? De set wordt geleverd met gedrukte bouwinstructies met afbeeldingen en interactieve digitale bouwinstructies. Deze gids is te vinden in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en bevat zoom- en draaifuncties waardoor kinderen elk model tijdens het bouwen vanuit alle hoeken kunnen bekijken.

Ben jij klaar voor ruimteavonturen? Met LEGO City ruimtevaartspeelgoed kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. De modellen zijn geïnspireerd op echte NASA machines, voertuigen en ruimteschepen, plus inspirerende astronauten voor realistische ruimteavonturen. Combineer deze set met andere LEGO City ruimtevaartsets voor nog meer mogelijkheden.

Deze set is een superleuk cadeau voor kinderen en ruimtefans en is een perfect cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor toekomstige astronauten van 7 jaar en ouder. Eenmaal gebouwd is de ruimteraket (inclusief boosters) ca. 42 cm hoog en 11 cm breed en bevat de set accessoires voor nog meer plezier. Zo zit deze speelset boordevol LEGO® minifiguuraccessoires, waaronder een rover met een 'laser' in de vorm van een verlichtingssteen die een rood licht laat schijnen (batterij inbegrepen).

Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. Dat is al zo sinds 1958. Veiligheid staat voorop bij LEGO®, stenen en onderdelen worden dan ook gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Met deze LEGO® City Raketlanceerbasis (60351) speelset ben jij klaar voor ruimteavonturen. Bouw de set en beleef geweldige avonturen als astronaut. Bestel deze set nu en ga samen met je vrienden en familie de ruimte ontdekken!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 105.00 (03-10-2023) € 149.99 (18-09-2022) € 130.12

Ook aanbevolen:

foto van lego set60310

Kip stuntmotor

foto van lego set60126

Band ontsnapping

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.