Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® City adventkalender 60352

De LEGO City adventkalender (60352) is perfect om de dagen tot Kerstmis af te tellen.
Met leuke minimodellen, personages uit LEGO City Adventures en accessoires.
Bouw elke dag een nieuwe verrassing en gebruik de speelmat om je eigen winterwonderland te creëren.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en kan gecombineerd worden met andere LEGO sets.
Bestel nu!

Waar is LEGO LEGO® City adventkalender 60352 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
287
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-09-2022
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
60352
lego insiders punten icoon
187
punten

Maak je klaar voor feestdagenplezier met de LEGO® City adventkalender! Deze speelgoedset helpt je de dagen af te tellen tot Kerstmis met leuke minimodellen, populaire personages uit de tv-serie LEGO City Adventures en coole accessoires. Bouw elke dag een nieuwe verrassing en vouw de speelmat uit om je fantasie de vrije loop te laten gaan in een besneeuwd winterwonderland.

De LEGO City adventkalender is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar die dol zijn op creatief spelen. Elke verrassing komt met stapsgewijze bouwinstructies, zodat zelfs beginnende LEGO bouwers kunnen genieten van een leuke bouw- en speelervaring. En het beste van alles is dat de bouwbare modellen, accessoires en minifiguren in de kalender kunnen worden gecombineerd met bestaande LEGO speelsets voor nog meer plezier!

Deze adventkalender zit boordevol feestdagenplezier, met 5 personages uit de tv-serie LEGO City Adventures. Ontmoet Billy, Maddy, dhr. Van Groenten, Tippy en Raze, plus een minifiguur van de Kerstman. Elk personage heeft zijn eigen avonturen en verhalen te vertellen, waardoor kinderen zich kunnen laten inspireren voor hun eigen fantasierijke spel.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de LEGO City adventkalender geleverd met een leuke speelmat. Kinderen kunnen de achterkant van de doos uitvouwen en allerlei avonturen beleven in een winterwonderland vol met sneeuw, ijs en spannende landschappen. Het is de ultieme toevoeging aan deze fantastische adventkalender.

Kortom, de LEGO City adventkalender is het ideale decembercadeau voor kinderen van 5 jaar en ouder die houden van creatief spelen en fantasierijke avonturen. Deze set is niet alleen een geweldige manier om de dagen af te tellen tot Kerstmis, maar biedt ook urenlang speelplezier tijdens de vakantieperiode. En met 24 verschillende speelgoedverrassingen om te bouwen en mee te spelen, is dit de perfecte manier om je op te warmen voor de feestdagen!

Bestel nu de LEGO City adventkalender en geniet van een feestelijke decembermaand vol creatief en fantasierijk spel!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 19.95 (25-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60008

Museum inbraak

foto van lego set60052

Vrachttrein

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.