Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wilde dieren reddingsmissies 60353

De LEGO City Wilde Dieren Reddingsmissies (60353) speelset laat kinderen interactief spelen en de hoofdrol spelen in spannende avonturen vol wilde dieren.
Met een missietruck en de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen coole missies voltooien en digitale avonturen beleven.
Perfect voor kinderen vanaf 6 jaar, biedt deze speelset urenlang speelplezier en de mogelijkheid om wilde dieren te redden.

Waar is LEGO Wilde dieren reddingsmissies 60353 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 19.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 24.4901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 29.919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
246
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-06-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60353
lego insiders punten icoon
157
punten

Laat je kinderen kennismaken met een interactieve speelervaring waarbij ze de hoofdrol spelen in spannende avonturen vol wilde dieren met de LEGO City Wilde Dieren Reddingsmissies (60353) speelset. Deze set bevat een missietruck en alles wat je kind nodig heeft om echte LEGO stenen te gebruiken om coole missies op het scherm te voltooien. Met drie minifiguren en spannende uitdagingen om op te lossen, zal je kind de held willen zijn en de dieren redden die hun hulp nodig hebben.

Download de gratis LEGO Bouwinstructies app
Om deze set te kunnen spelen, heb je een smartphone of tablet nodig met de gratis LEGO Bouwinstructies app. Dit maakt het mogelijk voor kinderen om interactieve en praktische bouwuitdagingen op te lossen zonder instructies. Door digitale avonturen te spelen en hun favoriete personages in actie te zien, ontwikkelen kinderen creatief denken en probleemoplossende vaardigheden op een leuke en interactieve manier.

Creatieve rollenspellen voor kinderen
Kinderen worden echte helden met de LEGO City Wilde Dieren Reddingsmissies speelsets boordevol actie. Ze ontwikkelen hun creatieve en probleemoplossende vaardigheden wanneer ze reageren op hun favoriete personages op het scherm en praktische bouwuitdagingen oplossen zonder instructies! De Wilde Dieren Reddingsmissies speelset is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder en biedt urenlang speelplezier met bouwen, spelen en uitdagende avonturen.

Praktische digitale avonturen
De LEGO City Wilde Dieren Reddingsmissies speelset bevat allerlei spannende en praktische bouwuitdagingen die kinderen helpen om hun vaardigheden te ontwikkelen en een held te zijn in hun eigen digitale avontuur. Met een missietruck, 3 minifiguren en figuren van wilde dieren, zoals een babykrokodil, panterjong, kikker, haas en uil, biedt deze speelset alles wat je kind nodig heeft om echte wilde dieren te redden.

Wat zit er in de doos?
De LEGO City Wilde Dieren Reddingsmissies speelset bevat alles wat je kind nodig heeft om aan de slag te gaan met het redden van wilde dieren, waaronder een missietruck om op pad te gaan, minifiguren en figuren van wilde dieren om te redden, en alle LEGO onderdelen die nodig zijn om spannende en praktische bouwuitdagingen op te lossen zonder instructies.

Afmetingen van het model
Eenmaal gebouwd is de pick-uptruck ca. 6 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed. Dit is de perfecte maat voor je kind om op avontuur te gaan en wilde dieren te redden.

Accessoires voor de missies
Naast de voertuigen en de wilde dieren, bevat deze speelset ook allerlei accessoires die je kind nodig heeft om de reddingsmissies te voltooien. Met een borstel, vergrootglas, camera, trofee, verrekijker, konijn, zuigfles, injectiespuit, walkietalkie, net en schep, heeft je kind alles wat nodig is om de wilde dieren te helpen en de held te worden.

Een cadeau voor elke gelegenheid
De LEGO City Wilde Dieren Reddingsmissies speelset is een fantastisch cadeau voor bijvoorbeeld verjaardagen, de feestdagen, of elke andere gelegenheid. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder, en biedt urenlang speelplezier met bouwen, spelen en uitdagende avonturen.

Kwaliteit gegarandeerd
Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. LEGO staat al sinds 1958 bekend om hun kwaliteit en innovatie. Veiligheid is natuurlijk van het grootste belang en LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Speelset met een app
LEGO City Missies speelsets zijn interactieve en praktische speelsets die kinderen helpen hun creativiteit te ontwikkelen en hun probleemoplossende vaardigheden te verbeteren. Met behulp van de gratis LEGO Bouwinstructies app, kunnen kinderen bouwuitdagingen spelen en digitale avonturen beleven, terwijl ze ook praktische bouwvaardigheden ontwikkelen.

Kortom, de LEGO City Wilde Dieren Reddingsmissies speelset is een fantastische manier om kinderen te laten kennismaken met interactief en praktisch spelen en hun avontuurlijke kant naar boven te brengen. Maak van je kind de held van je eigen digitale avontuur en laat ze de held van de dag zijn in hun eigen wilde dieren reddingsmissie!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.29 (05-05-2023) € 29.99 (15-07-2022) € 24.78

Ook aanbevolen:

foto van lego set30363

Raceboot

foto van lego set60379

Duikboot voor diepzeeonderzoek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.