Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Beer stuntmotor 60356

De LEGO City Beer stuntmotor (60356) is een speelset vol stuntactie en speelplezier.
Met een coole motorfiets met vliegwielaandrijving kunnen kinderen non-stop stunten en sprongen maken.
De set biedt een interactieve bouwervaring met de LEGO Builder app en bevordert creativiteit en zelfvertrouwen.
Verzamel de sets uit de LEGO City Stuntz serie voor een spectaculaire stuntshow.

Waar is LEGO Beer stuntmotor 60356 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 5.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 7.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
10
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2023
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60356
lego insiders punten icoon
60
punten

Ben jij op zoek naar speelplezier dat helemaal draait om stuntactie? Dan is de LEGO® City Beer stuntmotor (60356) speelset perfect voor jou! Met deze set voor kinderen vanaf 5 jaar kunnen zij non-stop stunten en sprongen maken op de coole motorfiets met vliegwielaandrijving. Verzamel de andere sets uit de LEGO City Stuntz serie en creëer samen een spectaculaire stuntshow!

Interactieve bouwervaring

Deze speelset met een stuntmotor is niet alleen erg leuk om mee te spelen, maar ook om te bouwen! Inclusief bouwinstructies met afbeeldingen en de LEGO Builder app waarmee kinderen hun model van alle kanten kunnen bekijken tijdens het bouwen en zo een interactieve bouwervaring krijgen.

Realistische stuntactie

Kinderen kunnen de stuntmotor zelf duwen om het vliegwiel te activeren en vervolgens loslaten om zo de meest geweldige sprongen en trucs uit te voeren. De minifiguur van een coureur met zijn grappige berenhelm zorgt voor non-stop stuntactie.

Kinderen spelen de hoofdrol

De LEGO City Stuntz speelsets zijn ontworpen om kinderen midden in de actie te brengen met coole voertuigen, realistische gebouwen en leuke personages voor fantasierijk speelplezier. Deze Beer stuntmotor set is een uitstekend cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar die van cool actiespeelgoed houden.

Een speelset op zakformaat

De Beer stuntmotor is ca. 5 cm hoog, 6 cm lang, en 2 cm breed - perfect voor het meenemen naar vrienden of voor onderweg. Combineer deze set met andere sets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog meer leuke stuntshows en verzamel ondertussen de hele serie!

Kinderen leren spelenderwijs

LEGO City speelsets bevatten realistische gebouwen, voertuigen en personages voor fantasierijk speelplezier. Hierdoor ontwikkelen kinderen belangrijke creatieve vaardigheden en hun zelfvertrouwen - spelenderwijs!

Kwaliteit gegarandeerd

Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn - al sinds 1958! Daarnaast worden LEGO onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO City Beer stuntmotor (60356) speelset garandeert urenlang spannend speelplezier voor jong en oud. Met interactieve bouwinstructies en realistische stuntactie ontwikkelen kinderen hun creativiteit en zelfvertrouwen. Verzamel de hele LEGO City Stuntz reeks voor nog meer speelplezier en creëer samen een spectaculaire stuntshow!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.45 (12-03-2024) € 7.99 (18-05-2023) € 6.76

Ook aanbevolen:

foto van lego set60293

Stuntpark

foto van lego set60388

Gametoernooi truck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.