Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stunttruck & Ring of Fire-uitdaging 60357

De LEGO® City Stunttruck & Ring of Fire-uitdaging (60357) is een speelset vol stuntacties en perfect voor kinderen vanaf 6 jaar.
Met een stoere truck, vuurringen en gedrukte en digitale bouwinstructies is dit het ideale speelgoed om te laten zien wat je in huis hebt.
Combineer deze set met andere LEGO City Stuntz sets en creëer nog meer stuntactie.
Beleef eindeloos speelplezier met shows en wedstrijden vol actie.
Deze speelset is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid.

Waar is LEGO Stunttruck & Ring of Fire-uitdaging 60357 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 3919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
479
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-03-2023
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60357
lego insiders punten icoon
375
punten

Op zoek naar een adrenalinekick? Dan is de LEGO® City Stunttruck & Ring of Fire-uitdaging (60357) met recht jouw set! Deze speelset zorgt voor een spektakel van stuntacties en is ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Met een stoere truck voorzien van vurige uitlaatpijpen, een aanhangwagen met een lanceerhelling die omlaag kan worden gebracht en 3 verstelbare vuurringen, is dit het perfecte speelgoed om te laten zien wat je in huis hebt.

Deze set wordt geleverd met gedrukte en digitale bouwinstructies, waarmee je stap voor stap kunt zien hoe je de truck en de aanhangwagen met vuurringen in elkaar zet. En met de LEGO Builder app wordt bouwen nog gemakkelijker. Zo kun je intuïtief zoomen en draaien om je model van alle kanten te bekijken.

Kinderen kunnen zich midden in de actie begeven met deze LEGO City speelset. De realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages zijn perfect voor allerlei leuke rollenspellen. En men kan deze set perfect combineren met andere sets uit de LEGO City Stuntz reeks om nog meer stuntactie te creëren!

Met deze speelset komt er geen einde aan de stuntacties! Kinderen kunnen shows en wedstrijden boordevol actie spelen met de truck en de vuurringen. In de doos zit alles wat ze nodig hebben om de set van begin tot eind te bouwen. Zo kunnen ze creatief aan de slag en hun fantasie de vrije loop laten gaan.

De speelset bevat een stoere vrachtwagenchauffeur en twee Stuntz minifiguren, plus een stuntrijder met een vliegwielaandrijving. Hierdoor kunnen ze de meest ongelooflijke stunts uitvoeren en altijd aan de winnende hand zijn.

De afstand tussen de vuurringen kan worden vergroot om de uitdaging nog moeilijker te maken. Dit betekent dat kinderen kunnen blijven leren en groeien terwijl ze spelen.

Deze LEGO City Stuntz speelset is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Het is een leuke verrassing voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen en stuntfans van 6 jaar en ouder. Zodra de truck is gebouwd, is hij ongeveer 9 cm hoog, 18 cm lang en 9 cm breed. Bovendien zijn er geen batterijen nodig omdat deze set wordt aangedreven door kinderen!

Veiligheid staat bij LEGO natuurlijk voorop. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. En uiteraard voldoen de sets aan de strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je op? Laat je beste stunts zien met deze LEGO® City Stunttruck & Ring of Fire-uitdaging (60357) en haal de show in huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.00 (11-03-2024) € 49.95 (02-10-2023) € 39.23

Ook aanbevolen:

foto van lego set60332

Roekeloze Scorpion stuntmotor

foto van lego set60385

Graafmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.